ümran
Üye
Bir sıkıntı çıkmaz rahat ol.
saolun gercekten cok korkmustum
Bir sıkıntı çıkmaz rahat ol.
Banka'ya telefon numarası vermende ne gibi bir sorun olur ki. Benim telefon numaramın yada tc kimlik numaramın bulunmadığı banka hemen hemen yok gibi. Arandığında eğer kendilerini polis memuru yada gizli servis adı verip görevli olarak tanıtırsa kesinlikle inanma genelde bu şekilde insanları dolandırıyorlar. Şunu unutma devletin hiç bir kurumu telefon üzerinden bilgi istemez.tel noyu sadece bi yere vermiştim ,oda ziraat bankasına onda sorun olmaz diye dùşünüyorum
Banka'ya telefon numarası vermende ne gibi bir sorun olur ki. Benim telefon numaramın yada tc kimlik numaramın bulunmadığı banka hemen hemen yok gibi. Arandığında eğer kendilerini polis memuru yada gizli servis adı verip görevli olarak tanıtırsa kesinlikle inanma genelde bu şekilde insanları dolandırıyorlar. Şunu unutma devletin hiç bir kurumu telefon üzerinden bilgi istemez.
TC vermedin Tamam da Simdi hastane Veya banka işlemlerinde ister istemez tc no veriliyor ya biri dolandırıcılara satsa bilgileri ne olacak
bunu öğrendiğim iyi olduNot; Devlet dairelerine yahut banka gibi kurumlara verdiğiniz kimlik fotokopisinin hem ön yüzüne hem arka yüzüne okunaklı bir şekilde ne amaçla verildiğini mutlaka yazın. Örneğin; ... bank çek ciro işlemi için.
tşkbunu öğrendiğim iyi oldutşk