korkuyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Tc ni girmediysen telefon numaranı paylaşmadıysan korkacak bir şeyni yok için rahat olsun..

.Murat.

.Murat.

Üye
bazı siteler üyelik aktif etmek için telefon numarası kullanmaya başladı

ümran

Üye
    Konu Sahibi
tel noyu sadece bi yere vermiştim ,oda ziraat bankasına onda sorun olmaz diye dùşünüyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
tel noyu sadece bi yere vermiştim ,oda ziraat bankasına onda sorun olmaz diye dùşünüyorum
Banka'ya telefon numarası vermende ne gibi bir sorun olur ki. Benim telefon numaramın yada tc kimlik numaramın bulunmadığı banka hemen hemen yok gibi. Arandığında eğer kendilerini polis memuru yada gizli servis adı verip görevli olarak tanıtırsa kesinlikle inanma genelde bu şekilde insanları dolandırıyorlar. Şunu unutma devletin hiç bir kurumu telefon üzerinden bilgi istemez.

ümran

Üye
    Konu Sahibi
Banka'ya telefon numarası vermende ne gibi bir sorun olur ki. Benim telefon numaramın yada tc kimlik numaramın bulunmadığı banka hemen hemen yok gibi. Arandığında eğer kendilerini polis memuru yada gizli servis adı verip görevli olarak tanıtırsa kesinlikle inanma genelde bu şekilde insanları dolandırıyorlar. Şunu unutma devletin hiç bir kurumu telefon üzerinden bilgi istemez.

haklısın dikkat edrim

boyabatlı

boyabatlı

Üye
TC vermedin Tamam da Simdi hastane Veya banka işlemlerinde ister istemez tc no veriliyor ya biri dolandırıcılara satsa bilgileri ne olacak

ümran

Üye
    Konu Sahibi
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Not; Devlet dairelerine yahut banka gibi kurumlara verdiğiniz kimlik fotokopisinin hem ön yüzüne hem arka yüzüne okunaklı bir şekilde ne amaçla verildiğini mutlaka yazın. Örneğin; ... bank çek ciro işlemi için.

ümran

Üye
    Konu Sahibi
Not; Devlet dairelerine yahut banka gibi kurumlara verdiğiniz kimlik fotokopisinin hem ön yüzüne hem arka yüzüne okunaklı bir şekilde ne amaçla verildiğini mutlaka yazın. Örneğin; ... bank çek ciro işlemi için.
bunu öğrendiğim iyi oldu :) tşk

ecel54

ecel54

Üye
ben üyelikten telefon numarası isteyen olursa genellikle veririm şuana kadar arayan veya reklam mesajı atan olmadı :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...