korkuyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
korkuyorum
arkadaşlar ben eskidn araştırmayı cok sevn birydm o arada bicok siteye üye oldum fakat hicbisekilde tc nomu vermdm ,benim korkum bazen 212 alan kodu ile telefnlar geliyo belki bazılarında teli yazmıs olabilrm ama borcum cıkar diye cok korkuyorum o yüzdn bazı aramaları açmıyorum ,sizce böyle bişey mümkün mü?:(

Mufche

Mufche

Üye
faturasızsa bişi olmaz gibime geliyor .

Açıp bakmadın diyelim bide , borcun varsa faiz biner o yüzden bakmak daha yararli olur.

ümran

Üye
    Konu Sahibi
faturasızsa bişi olmaz gibime geliyor .

Açıp bakmadın diyelim bide , borcun varsa faiz biner o yüzden bakmak daha yararli olur.

anlamadm ama şöyle söylm ,kaydolduğum bütn siteler ücretsizdi tc nom yazmadm yani e.maille bisey yapılır mı yada tel no ile ?

Mufche

Mufche

Üye
:hmmm olmaz heralde , bende tel. no ve maili veriyorum bişey olmadı daha :)

maxirabit

maxirabit

Üye
Hattınızı rehber kayıtından çıkarıp,özel reklam vs öyle birşey olacaktı ona kapattırmanız lazım yoksa 118li hatlara kolay gider öylelikle:)
Bu yuzden 4 tane hat değiştirdin tanımadığım alakasız insanlar arardı en sonunuda böyle çözümü buldum birde borç ne alaka onu çözebilmiş değilim borç ile ilgili birşey olsa en son ihtimal ptt yoluyla kağıt gelir.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Bende hiç biyere vermiyom numaramı ama benide hep arıyolar :D Bişi olmaz :D

ümran

Üye
    Konu Sahibi
Hattınızı rehber kayıtından çıkarıp,özel reklam vs öyle birşey olacaktı ona kapattırmanız lazım yoksa 118li hatlara kolay gider öylelikle:)
Bu yuzden 4 tane hat değiştirdin tanımadığım alakasız insanlar arardı en sonunuda böyle çözümü buldum birde borç ne alaka onu çözebilmiş değilim borç ile ilgili birşey olsa en son ihtimal ptt yoluyla kağıt gelir.

rahatladım saol :)

cukuleaks

Üye
Tc verilirmi yahu yapma... Tehlikeli bu işler...

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Ip numarandan bulurlar seni mobilsen telefon nosunadan sana ulaşırlar yapacak bişey yok

maxirabit

maxirabit

Üye
Ip numarandan bulurlar seni mobilsen telefon nosunadan sana ulaşırlar yapacak bişey yok
İşte asıl mobil ipler daha zor bulunuyor:ehe
Evdeki modem sabit ama mobil olan ip oynak:D
Bu sebepten dolayı bulmak için baz istasyonundan sinyal göndericek,tabi o anda kaç bin kişiye ulaşacağından tutarsa oluyor:)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
e mailden başka birşey vermemeye bak özellikle tc ve numara

zombaka

zombaka

Üye
tc numarası bi siteye verilirmi yuh

ümran

Üye
    Konu Sahibi
kardş bazen program indiryodum ,bicok site war

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Sırf bu işler için açtığım bir e-mail var onu kullanırım.Telefonu tek verdiğim yer gmail :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bir sıkıntı çıkmaz rahat ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...