Korku Filmi Tavsiyesi?

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
İzledim. Film güzeldi fakat kapak fotoğrafında "izliyeceğiniz en korkunç korku filmi" yazıyordu ama okadarda korkunç değildi :)
Evet. Lakin filmin orjinalını de izlemek lazım bu film remake yani yeniden çevrim asıl kotu ruh 81 yapımı film :)

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Evet. Lakin filmin orjinalını de izlemek lazım bu film remake yani yeniden çevrim asıl kotu ruh 81 yapımı film :)
Çok eskiymiş, eski filmleri zlemeyi sevmem :) Kaliteli olması lazım filmin. :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ben nostalji de severim mesela 1971 yapımı the godfatheri hiçbir filme değişmem :)

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
ben nostalji de severim mesela 1971 yapımı the godfatheri hiçbir filme değişmem :)
2000'den önce kolay kolay izlemem bikaç gün önce matriz 1 izledim 1999 yapımı filmin son 10 dakıkasına kadar uyukladım bi içim falan geçti :D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
matrix efsanedir :) öyle film kolay kolay gelmez

adler03

Üye
Kuzuların Sessizliği filmi ve devamı olan Hannibal,Kızıl Ejder,Hannibal Doğuyor filmlerinin korku-gerilim türü içinde en kaliteli seri olduğunu söyleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
İskelet anahtar

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
undead

gungorveyusuf

gungorveyusuf

Üye
1. Cehenneme Bir Adım (The Descent) 2005
2. Cehenneme Bir Adım 2 (The Descent 2) 2010
3. Teksas Katliamı:Başlangıç ( The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning) 2006
4. Kan Gölü (Eden Lake) 2008
5. Toprak Altında (Buried) 2010

Şimdilik bu kadar...:))) Bu filmler müthiş korku ve gerlim filmleridir...Not: Filmlerden istediğiniz korku ve gerilim etkisini almanız için, mutlaka ama mutlaka bir ses sisteminde seyretmenizi tavsiye ederim...Tabii filmlerde 5.1 Dolby Digital veya DTS ses formatlarında, mümkünse orjinal dilinde altyazılı olarak...Bol keyifler...

gungorveyusuf

gungorveyusuf

Üye
1

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Teşekkürler aralarında izlemediğim filmler var

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Şeytan ölüsü izle biraz eski ama

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
hepsini izleyemedim hala ama çok fazla bende öneri yok siz söyleyin ben izleyeyim:ehe

Buğra

Buğra

Admin
The rec 1,2,3 ızle
Normal fılmlerden daha farklı :)
ılk fılmın sonu yok yarıda bıtıyor gıbı 2.fılm kaldıgı yerden devam edıyor

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Teksas Katliamı kesinlikle tavsiyemdir filmi izle filmin sonunda gerçekten çok şaşırıcaksın.. Korkudan ziyade biraz gerilim filmi ama olsun çok iyi bir film :)

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
1 bölümün 1.ve 2. Partı gibi :)

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Yalnız bu filmin serisi var ben Başlangıç(2006) ' yı izledim.. TV2 de görmüştüm gece 2 de izledim gerçekten çok iyi :)

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
gece aç diyorsun yani :D

Üst Alt