Tavsiye kore malı s3

Sponsorlu Bağlantılar

thekoas

Üye
    Konu Sahibi
kore malı s3
Değerli dostlar babam arabistandan bana s3mini getirdi telefon orjinal değil ancak çin üretimler gibi fonksiyonsuz değil google play store dan uygulama falan indirebiliyorum. Android 4.1.2 yaziyor özelliklerinde
Oyun falan oynayabiliyorum normal bi android telefon gibi. Tek sıkıntı 16gb dahili hafıza görünüyor onu kullanamıyorum. Mesaj geldi 1 hafta sonra telefon kapanacak yasal olarak gümrük vergisini verip açtırma hakkım var sizce telefonu açtırmalı mıyım yoksa uğraşmayayım mı yorumlarınızı bekliyorum

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Benim arkadas urfada imei attirmisti 3 liraya sikinti yok hala baya da oldu

• Beğen
Tepkiler: thekoas
maxirabit

maxirabit

Üye
16 gb yazar ama gercekte daha dusuktur o yuzden hafizada dolmaz,orjinallerle fazla uzaktir o modeller. Kullanacagim diyorsaniz tabi vergisini odemeniz lazim

thekoas

Üye
    Konu Sahibi
16 gb yazar ama gercekte daha dusuktur o yuzden hafizada dolmaz,orjinallerle fazla uzaktir o modeller. Kullanacagim diyorsaniz tabi vergisini odemeniz lazim

Dostum bende kullanayım mı diye tavsiye istiyorum

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Butcen var mi?

thekoas

Üye
    Konu Sahibi
250 - 300 lira falan çıkar en fazla bu telefonda 200 liraya geldi

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Toplam?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
.

thekoas

Üye
    Konu Sahibi
250

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kullan devam et bence ikinci el alabilirsen belki lumia falan bulursun

caps6

caps6

Üye
16 gb yazan gerçek değeri değil en fazla s3 lerde 2-2.5 gb dahili hafıza bulunur s3 minilerde hafıza daha düşüktür. Telefona antutu gibi uygulamalar kurduğunda kamera ram ve hafıza değerleri orjinalindeki gibi gösterir fakat sadece görüntü gerçek değil burdada 150-200 arasında satılıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt