Kopyalar Crysis'i Kötü Etkiledi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Kopyalar Crysis'i Kötü Etkiledi
Crysis'in yapımcısı Crytek, PC'deki kopya oyun furyası yüzünden diğer oyun platformlarına yönelecek.

Crysis'in yapımında en büyük paya sahip olan Yerli kardeşler, geçtiğimiz gün bir röportaj sırasında PC endüstrisindeki kopya kullanım oranlarından yakındı. Said Yerli, "Crysis'in korsan kopyaları yüzünden çok rahatsızız. Crysis kopyalanma rekorunu elinde tutuyor ve bu hiç de sevindirici bir gelişme değil. Bir oyun konsola çıktığında PC sürümüne göre en azından 4-5 kat daha fazla satıyor. Biz de planlarımızı buna göre oluşturacağız. Elbette PC platformu için ürünler vermeye devam edeceğiz, ancak Crytek bundan sonra yoluna sadece PC oyunları üreten bir firma olarak devam etmeyecek" dedi.

Yapılan araştırmalar, her oyunda kopya yerine legal sürüm kullanılsa üretici firmaların cebine milyarlarca dolar fazla gelir gireceğini gösteriyor. Crytek gibi PC platformları için harika oyunlar hazırlayan bir firma bile iş gücünün bir kısmını konsol dünyasına ayırmayı planlıyorsa, eninde sonunda kopya oyunların PC platformunun sonunu getireceği açık seçik ortada.

ademvehavva

ademvehavva

Üye
Ewet çok Haklısın Oyun 50 Liraya Piyasa Ya Sunuldu Ama Bu Korsan Zihniyeti Devam Ettikçe 10 Liraya Da Satsan Adam Gider 5 Lira Diye Korsanını Alır Korsan Alınmasa üretici Daha çok Kazanır Böylece ürünü Daha Ucuza Pazarlar Ama Nerdeeeeeee

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
hangimiz orjinal oyun alıyor ? :D ben internet cafeden usb ile çalıyorum evde kuruyorum pc ye

jatvalca

jatvalca

Üye
valla ben crysis orjinal aldım
çünkü oyun çok güzel devamını getiremiyebilirler

schumici

schumici

Üye
adamlar haklı valla ellerini bu piyasadan çekerlerse yandık

POWER

POWER

Üye
Çok destek istediler ama dinlemedi ki kimse?CryTek açıklamasında oyunun TR sürümü olması ve bundan sonraki oyunların TR desteğinin olabilmesi Türk kullanıcıların vereceği desteğe bağlıdır dediler.Dediğim gibi kimse umursamadı.Bu oyunda TR desteklü gördüğümüz son oyundu.Geçmiş Olsun...

kurt bey

kurt bey

Üye
Arkadaşlar sanki korsan cd olayı sadece türkiyede varda,pc oyun geliştiricilerine darbe sadece türkiyeden gelmiş gibi konuşuyorsunuz. Dünyanın her yerinde bu var ve engellemenin bi yolu yok. Eğer siz bi dvdyi 30 liraya 50 liraya verirseniz adam gider dışardan 10 liraya alır. Milletin cebindeki para belli,sırf aman adımız çıkmasın diye gidip onca parayı hani akıllı döker pc oyunlarına. Pc oyunları üretilmeye devam eder herzaman çünki bu milyon dolarların oynadığı bi sektör.

snacker

snacker

Üye
doru soylaedın kanka

nurikaratas

nurikaratas

Üye
geçti bolunun pazarı adamlar söylemişti oyunun orjinali beklendiğinden fazla satabilseydi EA nın diğer oyunlarının da Türkçelerinin olabileceğini

kagancg

kagancg

Üye
vala beyler cok şükür bizim mahallede bi Ersin abi var. Adamla cok ahbap olduk. Ben toplu oyun alıyom. 10 milyona on tane dvd oyun alıyom. yani biz fakir insanlarız agrasifiz, komplexliyiz. ben bi oyuna 1 hafta oynayıpda sıkılcağım bi oyuna 50 lira vermem. giderim Ersin abiye crysis i 1 liraya alırım. Haaaa bu arada siz korsan oyunda bile kazık yemişsiniz. 10 milyona Batıkentde dvd olmaz.Allah bilir adam şuan crytek şirketinden bile zengindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...