Herkese merhabalar,
Merak ediyorum.Acaba kopekler ve yavrulari sokakta pek bir sey yemeden nasil yasayabiliyorlar? Dusuncelerinizi bekliyorum..
Iyi forumlar..

yemekten ziyade kışın sogukta nasıl hayatta kalabiliyor.
adi kadın küfür edeceğim şimdi forumdan uzaklaştıracaklar
keşke allah onlara kürk vericeğine düzgün bir ailenin yanında bir yer veya hiç doğmasalarmış daha iyi olmazmıydı ? bu gerçekten çok üzücü bunu düşündükçe sisteme küfrediyorumAllah'ın onlara vermiş olduğu bir nimet.
Vücut yapıları, tüylerinin sıklığı onları soğuktan korur ki genelde her hayvanın kışın tüy ve kılları çoğalır ve sıklaşır.
keşke allah onlara kürk vericeğine düzgün bir ailenin yanında bir yer veya hiç doğmasalarmış daha iyi olmazmıydı ? bu gerçekten çok üzücü bunu düşündükçe sisteme küfrediyorum
Tövbe estağfirullah.Allah-u Teala'yı sorguluyorsun farkında mısın?
O ki domuzu yaratıp müslüman olana yemeyi haram kılmıştır.Kalkıp bunu sorgulamak kimin haddine!
Eğer köpeği yarattı ise ve genel olarak bu hayvanlar sokakta yaşayıp ölüyorsa vardır bir hikmeti.Herşey Allah-u Teala'nın takdiri ile olur.
Ayrıca ev içinde köpek beslenemez.Varsa bahçe veya evin çevresinde bakılabilir.
yanlış anlaşılmasın saygısızlık yapmak istemiyorum ama ben dediğimde kararlıyım ve evimde 2 köpek 1 kedi besliyorum geceleri kedi ve köpeğim yanımda yatıyor evimiz bahçeli ama istedikleri zaman giriyor istedikleri zaman çıkıyorlar bazen hayvanların dostluğunu insanlara tercih ederim en azından amaçları her zaman belli
Allah köpekleri sokakta yaşasın diye yaratmamış bazıları aldıkları köpekleri sokağa attıkları için sokaklar köpeklerle dolu. sokakta çiftleşe çiftleşe çoğalıyolar işte