Kopekler Sokakta Nasil Yasiyabiliyorlar?

Sponsorlu Bağlantılar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Kopekler Sokakta Nasil Yasiyabiliyorlar?
Herkese merhabalar,
Merak ediyorum.Acaba kopekler ve yavrulari sokakta pek bir sey yemeden nasil yasayabiliyorlar? Dusuncelerinizi bekliyorum..
Iyi forumlar..

darkleader

darkleader

Üye
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
yemekten ziyade kışın sogukta nasıl hayatta kalabiliyor.

darkleader

darkleader

Üye
yemekten ziyade kışın sogukta nasıl hayatta kalabiliyor.

Allah'ın onlara vermiş olduğu bir nimet.
Vücut yapıları, tüylerinin sıklığı onları soğuktan korur ki genelde her hayvanın kışın tüy ve kılları çoğalır ve sıklaşır.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve abandonware
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Hala aklımda bir ton soru işaretleri var.

canko13

canko13

Üye
Aç bir şekilde yaşıyorlar..2 gün aç kalmayla hiç bir canlı ölmez

• Beğen
Tepkiler: Dede
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Ya ne bileyim.Bir köpeğin sokakta böyle dolu dolu bir şey yediğini gören var mı? Özel beslemek dışında?

kemiksesi

kemiksesi

Üye
lokantalar , restorantlar kasaplar , çöp container ları yardımsever teyzeler , ben ...

Samet.25

bizim mahallede vardi yavrusu filan 3 4 tane yavrularin hepsine araba carpti oldu son olene gozumun onunde carpti kadin kemiklerinin kirilma sesini derisi soyulunca kemigini filan hep gordum hemen aradim belediyenin kopek ambulansini onlar gelene kadar kopekler kayboldu ama annesi o yavru kopegin basinda nasil agladi gorseniz iciniz dayanmaz vuran kadinda basti gitti

kemiksesi

kemiksesi

Üye
adi kadın küfür edeceğim şimdi forumdan uzaklaştıracaklar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Cok yazik :(

enterneoll

enterneoll

Üye
Allah'ın onlara vermiş olduğu bir nimet.
Vücut yapıları, tüylerinin sıklığı onları soğuktan korur ki genelde her hayvanın kışın tüy ve kılları çoğalır ve sıklaşır.
keşke allah onlara kürk vericeğine düzgün bir ailenin yanında bir yer veya hiç doğmasalarmış daha iyi olmazmıydı ? bu gerçekten çok üzücü bunu düşündükçe sisteme küfrediyorum

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye

keşke allah onlara kürk vericeğine düzgün bir ailenin yanında bir yer veya hiç doğmasalarmış daha iyi olmazmıydı ? bu gerçekten çok üzücü bunu düşündükçe sisteme küfrediyorum

Tövbe estağfirullah.Allah-u Teala'yı sorguluyorsun farkında mısın?

O ki domuzu yaratıp müslüman olana yemeyi haram kılmıştır.Kalkıp bunu sorgulamak kimin haddine!

Eğer köpeği yarattı ise ve genel olarak bu hayvanlar sokakta yaşayıp ölüyorsa vardır bir hikmeti.Herşey Allah-u Teala'nın takdiri ile olur.

Ayrıca ev içinde köpek beslenemez.Varsa bahçe veya evin çevresinde bakılabilir.

enterneoll

enterneoll

Üye

Tövbe estağfirullah.Allah-u Teala'yı sorguluyorsun farkında mısın?

O ki domuzu yaratıp müslüman olana yemeyi haram kılmıştır.Kalkıp bunu sorgulamak kimin haddine!

Eğer köpeği yarattı ise ve genel olarak bu hayvanlar sokakta yaşayıp ölüyorsa vardır bir hikmeti.Herşey Allah-u Teala'nın takdiri ile olur.

Ayrıca ev içinde köpek beslenemez.Varsa bahçe veya evin çevresinde bakılabilir.

yanlış anlaşılmasın saygısızlık yapmak istemiyorum ama ben dediğimde kararlıyım ve evimde 2 köpek 1 kedi besliyorum geceleri kedi ve köpeğim yanımda yatıyor evimiz bahçeli ama istedikleri zaman giriyor istedikleri zaman çıkıyorlar bazen hayvanların dostluğunu insanlara tercih ederim en azından amaçları her zaman belli

KayraBey

KayraBey

Üye

yanlış anlaşılmasın saygısızlık yapmak istemiyorum ama ben dediğimde kararlıyım ve evimde 2 köpek 1 kedi besliyorum geceleri kedi ve köpeğim yanımda yatıyor evimiz bahçeli ama istedikleri zaman giriyor istedikleri zaman çıkıyorlar bazen hayvanların dostluğunu insanlara tercih ederim en azından amaçları her zaman belli

Bunun saygı ile alakası yok ki.Disarda ölen/yaşayan köpekleri yaratan Allah'tır.En iyisini O bilir.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
tapatalk

tapatalk

Üye
Allah köpekleri sokakta yaşasın diye yaratmamış bazıları aldıkları köpekleri sokağa attıkları için sokaklar köpeklerle dolu. sokakta çiftleşe çiftleşe çoğalıyolar işte

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
sokaktaki köpekler isimsiz kahramlar sayesinde yaşıyor

KayraBey

KayraBey

Üye
Allah köpekleri sokakta yaşasın diye yaratmamış bazıları aldıkları köpekleri sokağa attıkları için sokaklar köpeklerle dolu. sokakta çiftleşe çiftleşe çoğalıyolar işte

Rabbim ne maksatla yarattı bilemem.Takdir O'nundur.Sorgulama yetkimiz yok.

• Beğen
Tepkiler: tapatalk
Baydırman

Baydırman

Moderator
Güzel soru