O zaman korpil ile alirim sorun degil :D korpil derken? :D
zaza Üye Eykul' Alıntı: O zaman korpil ile alirim sorun degil Genişletmek için tıkla ... korpil derken?
OttomaN TigeR Üye Astrosman' Alıntı: Yinir mi? Genişletmek için tıkla ... Ekmek arası güzel oluyormuş kardeşim... Denesek mi?
Astrosman' Alıntı: Yinir mi? Genişletmek için tıkla ... Ekmek arası güzel oluyormuş kardeşim... Denesek mi?
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ekmek arası güzel oluyormuş kardeşim... Denesek mi? Genişletmek için tıkla ... Fazla soz gerekmiyor ne varsa onlarda var... Boyle ekmek arasina kopek Allah im ekmekle valla birsey demiyorum... T shirt e bakmak yeterli
OttomaN TigeR' Alıntı: Ekmek arası güzel oluyormuş kardeşim... Denesek mi? Genişletmek için tıkla ... Fazla soz gerekmiyor ne varsa onlarda var... Boyle ekmek arasina kopek Allah im ekmekle valla birsey demiyorum... T shirt e bakmak yeterli
KayraBey Üye Çok uyumlu bir isim olmuş.İsmini okuyup resme bakınca gördüm ki cuk diye oturmuş - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Sibirya kurdu her köpekten sayılmaz hacım... Genişletmek için tıkla ... Vaaay süper birşey bu! Eşimde bayılıyor bu Sibirya kurduna.
Çok uyumlu bir isim olmuş.İsmini okuyup resme bakınca gördüm ki cuk diye oturmuş - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Sibirya kurdu her köpekten sayılmaz hacım... Genişletmek için tıkla ... Vaaay süper birşey bu! Eşimde bayılıyor bu Sibirya kurduna.
-efşan Üye Konu Sahibi Astrosman' Alıntı: Yinir mi? Şaka şaka. Tebrikler güzel ad. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Kardeşim. - - - Eklendi - - - KayraBey' Alıntı: Çok uyumlu bir isim olmuş.İsmini okuyup resme bakınca gördüm ki cuk diye oturmuş - - - Eklendi - - - Vaaay süper birşey bu! Eşimde bayılıyor bu Sibirya kurduna. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın. - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Ekmek arası güzel oluyormuş kardeşim... Denesek mi? Genişletmek için tıkla ... Denersiniz.
Astrosman' Alıntı: Yinir mi? Şaka şaka. Tebrikler güzel ad. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Kardeşim. - - - Eklendi - - - KayraBey' Alıntı: Çok uyumlu bir isim olmuş.İsmini okuyup resme bakınca gördüm ki cuk diye oturmuş - - - Eklendi - - - Vaaay süper birşey bu! Eşimde bayılıyor bu Sibirya kurduna. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın. - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Ekmek arası güzel oluyormuş kardeşim... Denesek mi? Genişletmek için tıkla ... Denersiniz.
marist Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ekmek arası güzel oluyormuş kardeşim... Denesek mi? Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun size.
OttomaN TigeR' Alıntı: Ekmek arası güzel oluyormuş kardeşim... Denesek mi? Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun size.
Astrosman Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ekmek arası güzel oluyormuş kardeşim... Denesek mi? Genişletmek için tıkla ... üzerinede ketçap
OttomaN TigeR' Alıntı: Ekmek arası güzel oluyormuş kardeşim... Denesek mi? Genişletmek için tıkla ... üzerinede ketçap
-efşan Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Hayırlı olsun, karamel gibi olması dileğiyle .. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Mert
Revengeful' Alıntı: Hayırlı olsun, karamel gibi olması dileğiyle .. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Mert