Konuşma Esnasında Ses Tonunu Değiştirebilen Program Var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

aercin

Üye
    Konu Sahibi
Konuşma Esnasında Ses Tonunu Değiştirebilen Program Var mı ?
Merhabalar.. N95 kullanıyorum. konuşma esnasında ses tonunu değiştirebileceğim programlar var mı? Bayağı araştırdım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark ve bady_47500

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Kardeş çok zor ya ben de arıyorum inşallah buluruz ..

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
byle pro. n95 içn varmı bilyrm ama şayt hattn avea ise şakafon kullnblrsin

AVEA ŞAKAFON
Canınız eğlenmek istediğinde 9933'ü arıyorsunuz, dilediğiniz ses tonunu seçiyorsunuz, arkadaşınızın numarasını tuşluyorsunuz ve konuşuyorsunuz; konuşurken şaşırtıyorsunuz, gülüyorsunuz, güldüyorsunuz...

9933'ü aradığınızda sesli yanıt sistemi sizi servis hakkında ücretsiz olarak bilgilendirecek ve sizden konuşmak istediğiniz ses tonunu seçmenizi isteyecektir. Çocuk sesi için 1'i, kadın sesi için 2'yi, erkek sesi için 3'ü tuşlayınız. Ses seçiminizden sonra sesli yanıt sistemi aramak istediğiniz numarayı tuşlamanızı isteyecek ve numarayı girdiğiniz takdirde çağrınızı bağlayacaktır. Konuşma sırasında 4'ü tuşlayarak kendi ses tonunuza dönebilirsiniz.

Şakafon servisi ile yaptığınız aramalarda numaranız aradığınız kişi tarafından görülmelidir. Numaranızı gizleyerek arama yaptığınız durumda da numaranız aradığınız kişi tarafından görülecektir.

Şakafon servisi, dakikası 4 SMS/8 kontör olarak ücretlendirilir.
9933'ü aradığınızda ücretlendirme, servis bilgilendirme mesajı sonundaki sinyal sesinden
20 saniye sonra başlar.

aercin

Üye
    Konu Sahibi
avea olur ama niye operatöre para ödeyelim... bunun bi yolu mutlaka vardır, neticede n95 bu... nice programlar var bununla ilgili de vardır da... bulamıyoruz...

burak9400

burak9400

Üye
yok öyle bi prog. boşuna arama ama belki 1-2 seneye kadar çıkarırlar orasını bilemem.ama bunun için prog. arayacagına çalış para topla çin malı al kullan daha iyi ben şahsen yaz tatilinde çalışıp almayı düşünüyorum

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
yok öyle bi prog. boşuna arama ama belki 1-2 seneye kadar çıkarırlar orasını bilemem.ama bunun için prog. arayacagına çalış para topla çin malı al kullan daha iyi ben şahsen yaz tatilinde çalışıp almayı düşünüyorum

sesin mi kötü arkadaşım.. aslında olsa harika olur bea

kubilay23

Üye
program var saka fon gıbı bır ara buldum kart okuyucu yoktu atayım kendıme

enescan1010

Üye
böle bi program var hatta arkadaşım bana yapmıştı

leoncihan

leoncihan

Üye
işin zor ..zor bulunan bi program ben bulamadım şahse :D kolay gelsin...

yamancafe

yamancafe

Üye
arkadaşlar ben bende uzun zamandır böyle bir pro arıyordum telefonda sesim çok değişik çıkıyor bu yürzden telefonu braktım okadar aramam rağmen bulduğum programlar işimi görmedi istediğim tam olarak aveanın sunduğu hizmet. benim bulduğum prolar.ozayses(sounder)facewave gibi porogramlar konuşma sırasında değil sadec konuştuğunuz sesi değişik bi tonda kaydeder tam olarak aradığım programı buldum (people1) ama onunda serilını bulamadım arkadaşla bu tür programlar ne yazıkkı bizim forumlarda yok yabancı forumlarda ingilizce bilmediğim için araştırma yapamıyorum bilen arkadaşlar mutlaka bulacaksınız kolay gelsin.

--------------- Ekleme ---------------

böle bi program var hatta arkadaşım bana yapmıştı
arkadaşına ne oldu neden ondan örenmiyorsun bize faydalanalım.:oke:

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
o program çok önemli bulanlar lütfen buraya link bıraksın .çok eğlenceli

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yokmu bulan

KuT§H@L_®@p©hİ™

KuT§H@L_®@p©hİ™

Üye
:oke::oke::oke::oke::oke::oke:Olsa ii olurdu:oke::oke::oke::oke::oke::oke:

Utku

Utku

Üye
buraya eklesene proyu çakır216

Utku

Utku

Üye
çin malı tellerde bile var yokmu bulan

yaşarr

Üye
edd böle bi program var BNDE ARAIYORUM KAÇ GÜNDÜÜÜRRR bulursam paylaşırııımmmm

gloin20

gloin20

Üye
Merhabalar.. N95 kullanıyorum. konuşma esnasında ses tonunu değiştirebileceğim programlar var mı? Bayağı araştırdım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

Trident W-T9 kullanıyorum. Cihazın kendisinde yüklü böyle bir özellik var. Ama bu programı başka cihaza kopyalamak mümkün mü bilmiyorum.

Üst Alt