konumu kapatan yöneticiyi kınıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

bana destek oluyor musunuz?

• evet

Kullanılan: 2 22.2%
  • hayır

Kullanılan: 7 77.8%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
her yerde kavga kargaşa çıkarmak huzur bozmak zorundamısınız . Kürtsen bize ne , istenmiyorsanız size ne .. Ayrım yapıp huzur bozan sizsiniz , o halde ait olduğunuz o böldüğünüz yere gidin !

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Yöneticiler beni takmaz ve kaideye almazlar @samsunspor sende rica edersen sanırım Konu kilitlense iyi olacak tatsızlık çıkmasın maxicep huzuru bozulmasın çünkü kavgasıda tartısmasıda kötü bu işin başka yerden biliyorum çünkü

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
her yerde kavga kargaşa çıkarmak huzur bozmak zorundamısınız . Kürtsen bize ne , istenmiyorsanız size ne .. Ayrım yapıp huzur bozan sizsiniz , o halde ait olduğunuz o böldüğünüz yere gidin !
ağzına sağlık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar gerekli açıklama yapıldı..lütfen gereksiz tartışmalara girmeyelim..

yagizbogac

yagizbogac

Üye

süper söylemişsin

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
nadir arkadaşım konuyu açtığımda sadece kürtçe olduğunu söyledim ve bir üye başladı niye bu kürtçedir diye işte sorun o üyede niye üyenin mesajlarını silmiyorsunda konuyu kapatıyorsun

Aslında konudaki sorunun cevabını siz vermişsiniz. Mesele Kürt diline karşı olunduğundan değil, insanların Kürt dili üzerinden forumda tartışma çıkarabileceği ihtimali.. O konudaki tartışma mesajları silindi, peki diğer yazılacak tartışma mesajları?.. Sürekli tartışma mesajları yüzünden forumda huzursuzluk istemiyoruz.

Kısacası, forumda huzursuzluk çıkartabilecek her türlü konuya, mesaja müdahale ediyoruz, etmemiz gerekiyor çünkü.. Bu dil meselesi değil, kültür meselesi hiç değil. Olaya bu açıdan bakarsanız bize hak vereceğinizi düşünüyorum.

Ha, bu arada kimse 'bölündüğü itham olunan bir yerlere gitmek' durumunda değil, bu toprakta yaşayan her insana kendi değerleriyle, kültürüyle saygımız var yönetim olarak. Bilginize..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt