Tuba.Erva
Üye
Konu dışı diye o kadar cevap yazdık. Gereksize gidince bir daha düşüneyim ben.![]()
konum zaten konudısına uygun
oyuzden konu actım ya bendeKonu dışı diye o kadar cevap yazdık. Gereksize gidince bir daha düşüneyim ben.![]()
oyuzden konu actım ya bende
konum zaten konudısına uygunoyuzden konu actım ya bende
hala ısrar edıyorum abi benım konum
Teknolojiden biraz uzaklaşıp, maxicep üyeleri ile tartışmak istediğiniz veya anlatmak istediğiniz olaylar, görüşler. Kısaca günlük hayatın içinden kareler ...
buna uygundu tam
yoksa ben zaten konudısına acma meraklısı deılm
konuyu acarken düşünuyorum dogru yer neresı dıye
yoksa tasındı dıye bukadar diretmezdım
eger hala gereksz dıyolarsa butun msjları toplycam konudısında ama gereksız olan suncam
herkes kaynycak arada![]()

hadi ordan zamanında az taşımadık konularını![]()

açtığın konuyu daha okumadım tuba eğer haberim olsa açma derdim.Çünkü nickimin geçtiği konu bazılarını rahatsız ediyor olsa gerek,bu yüzden taşırlardı elbette.Ancak şunu söyleyebilirim ki şikayetlik bir konu olduğunu tahmin etmiyorum her ne kadar okumadıysam da.Şikayet eden kısmına gelirsek o kişiyi tahmin edebiliyorum.
Ve yine ne kadar gariptir ki aynı bölümde senin açtığın konudan benim açmadığım bir konuyu şikayet ediyorum(patron nickli üye açtı).O şikayet hala daha yanıtlanmıyor,şikayet açık olarak beklemekte.Demek ki şikayet ederken sadece üye olmanız yetmiyor.![]()
ben şikayet ettim tuba sana garezim var.

Şaka yapıyorum tabi ben etmedim![]()
(Bugün müthiş tespitlerde bulunuyorum) 
ilginç, merakla izliyorum ...

Şaka yapıyorum tabi ben etmedim![]()

keske herkes böyle acıksözlü olabılse![]()
ve o şikayetin reddilme şansı yok geçin bunları 
Konu dışında gerekli gereksizi kim belirliyor?
Yönetim mi?
Eğer yönetim belirliyorsa Ata burda üyeleri yanlış yönlendiriyor (ki öyle olduğunu düşünmüyorum)
2)Konu Dışı bölümü serbest ve özgür bir platformdur.
Camınıza konan kuşun rengi canınızı sıktı ise konu açabilirsiniz, sevgiliniz çıkma teklinizi kabul ettiyse ilk buluşmada ne yapacağınızı sorabilir, uçmak istediğinizi bizimle paylaşabilirsiniz
Yok Ata'nın söylemleri aynen geçerliyse moderatörler art niyetli bir tutum sergiliyor.Gereksiz herkes için gereksiz olamaz,size gereksiz gelen bir başkasına gerekli gelebilir.Ciddi çelişkiler var.
----------Eklendi @ 20:11:57 ---------- Yazıldı @ 20:10:30 ----------
sen bilmiyor musun?ve o şikayetin reddilme şansı yok geçin bunları
![]()

Gereksizler kategorisinin açıklaması: Konu dışında da yeri olmayan, sadece deneme mesajlarınız burada !
Yeni üyeler, forum özelliklerini deneyebilir .
Açtığın konuda forum özelliği denediğini sanmıyorum![]()
konununda baya hiti olmuş burdanda iyi bi reklam olmuşhem du bakalım bu daha 2. kere olduğuna göre sen bu kadar sinirlenmek için 3.yü beklemen lazım
![]()
çok açıklayıcı oldu
![]()
camıma kuş konmasını beklıycem bıdahakıne yoksa konu acmak ıcın :d