Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çöpe alınan konularınıza baktığımda çöpe alınma sebepleri hemen kendini belli ediyor. Bir kaç gün önce yine paylaşımcı bir arkadaşımız PM yoluyla bizlere şikayette bulundu ve ona verdiğim cevapta ilgili bölümü direk size de aktarmak istiyorum;
"Android bölümü değil forumun genelinde translate çevirisi çöp konu istemiyoruz. Eğer istersek marketteki tüm uygulamaları translate ettirip foruma konu açtırabiliriz, bunu bir bot yazılım gayet güzel halleder forumda 1 milyondan fazla uygulamanın konusu tek tıkla açılmış olur. Google Translate çevirisi yada kopyala-yapıştır konulara izin vermiyoruz. Bu Android değil tüm forum geneli için geçerli. Açmış olduğun konuya özgün bir kaç satır açıklama girmelisin. Yazdığın açıklamayı Google'da arattığında böyle bir sonuç görmelisin"
Emek harcayarak açtığınız konuların silinmesi elbette ki kötü bir şey ancak moderatörler de sorumlu oldukları bölümde düzen sağlamaya çalışıyorlar. Paylaştığınız uygulama yada oyunların açıklamalarını translate çevirisi yapmak yerine sadece 1 satır özgün(kendi cümlelerinizle) açıklama yazmanız konunuzu daha değerli kılacaktır.
Kurallar fena sıkı olmuş. Valla konu açmak artık harbiden emek istiyor.
Bence böyle olması iyi oldu. Ayrıca şu kutlama bölümünde herkese aldığı her rütbe için konu açılması fantezisi peydah oldu
Buna da dur demek lazım
Şuraya bi bakıver: İstek - Maxi Kutlamalar Kirliliği | Sayfa 2 - MaxiCepKurallar fena sıkı olmuş. Valla konu açmak artık harbiden emek istiyor.
Bence böyle olması iyi oldu. Ayrıca şu kutlama bölümünde herkese aldığı her rütbe için konu açılması fantezisi peydah oldu
Buna da dur demek lazım
Translate ile ilgili karar alındığı için konuları kaldırdım. Gerekli açıklamaları Erol abi yapmış zaten.
android bölümündeki bu karışık ve karmaşık düzen yüzünden android telefon almak bile istemez oldum resmen soğudumBenimle muhattap olmayıp konulara cope attigin icin tesekkurler o zaman ama kurallara tam olarak uyduguna eminmsin benim konumu cope alırken?
Konuların denetime düşmesi sizlerin o konuyu düzenleyip yayınlamanız içindir!
Eğer eksik bilgi varsa konu sahibinden gerekli bilgileri girmesini isteyin!!!
Üstte yazılı kurallar doğrultusunda konuyu düzenleyip, forumda mevcut olup olmadığını kontrol ettikten sonra yayınlayın.
Yönetici olarak, lider olarak üyelere yol göstericiler sizlersiniz!!Anil yönetici olarak bana yol gostermeyip konularimi direkt olarak cope almana birsey diyemem demekki kafaniza gore eylem yapma hskkiniz var kuralları isteginize gore uyguluyorsunuz..
Peki benim konumu cope alip niye benden 1 saat sonra ayni konuyu aciyorsun?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda senin actigin konu benim konuyla ayUni içerik olarak ve başlık olarak yani ne fark var iki konu arasında?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
android bölümündeki bu karışık ve karmaşık düzen yüzünden android telefon almak bile istemez oldum resmen soğudum
yapma eyleme tek zevkimizide kesmeyin.Kurallar fena sıkı olmuş. Valla konu açmak artık harbiden emek istiyor.
Buna da dur demek lazım
en iyisi wp bölümü dostum en güzel düzen orada şimdiye kadar hiçbir sorun şikayet konusu bu bölümde açılmadı huzur var oradaHic sorma dostum kaale alip muhattab bile olmuyorlar.
Adminler bile gerektiğinde pm atıp iletişim kuruyor ama modlar üye ile iletişime geçmeyi istemiyor.
Herseyi yaptim oldu diyorlar.
@ANIL in verdiği cevaba erol cevap vermis yazmis.
Mod kendi kurallara uymamis uyeye konusunu duzenlesin diye bildirim yapmamis birde gelmis duzeni sagliyorum diyor.
Cop kutusunu doldurmayi düzen olarak varsayan bir zihniyetmi yonetiyor bizi?
"Her seyi cope atarakmi bugünlere geldi maxicep" @Ozan
bir eski symbian birdr wp bölümü muazzam zaten yardımlaşma olsun konular olsun on numara.en iyisi wp bölümü dostum en güzel düzen orada şimdiye kadar hiçbir sorun şikayet konusu bu bölümde açılmadı huzur var oradasende uğraşma android bölümü ile demek ki üyelerin açtığı konuları sevmiyor lar.
ee safak basta ne demiş nokia candır gerişi sikayet gerekcesibir eski symbian birdr wp bölümü muazzam zaten yardımlaşma olsun konular olsun on numara.
androidde birşeyler yapilmiyor yapmaya calisanida dovuyorlar resmen
sen bi öte dur biz acariz konuları diyorlar resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?