100. Mesaj şerefi benim :D
tempestshine Üye hasane51' Alıntı: handler ile girince azalmiyor mobile geçtim böyle oldu Genişletmek için tıkla ... Yazık
hasane51' Alıntı: handler ile girince azalmiyor mobile geçtim böyle oldu Genişletmek için tıkla ... Yazık
symbian.forever Üye bu yazı rengi nasıl ----------Eklendi @ 16:08:17 ---------- Yazıldı @ 16:03:46 ---------- bu nasıl ----------Eklendi @ 16:08:32 ---------- Yazıldı @ 16:08:17 ---------- güzell sevdim
bu yazı rengi nasıl ----------Eklendi @ 16:08:17 ---------- Yazıldı @ 16:03:46 ---------- bu nasıl ----------Eklendi @ 16:08:32 ---------- Yazıldı @ 16:08:17 ---------- güzell sevdim
RonnsenBob Üye hasane51' Alıntı: Dur kadiri bulalım Genişletmek için tıkla ... daha ingilizcesini bile yapmamışlar çince den mi çevirecek
hasane51' Alıntı: Dur kadiri bulalım Genişletmek için tıkla ... daha ingilizcesini bile yapmamışlar çince den mi çevirecek
symbian.forever Üye R3DM4N17' Alıntı: daha ingilizcesini bile yapmamışlar çince den mi çevirecek Genişletmek için tıkla ... Ben indirip hemen modladım fakat dilinden hiç bişi anlamadım. Ingilizce olsaydı iyiydi
R3DM4N17' Alıntı: daha ingilizcesini bile yapmamışlar çince den mi çevirecek Genişletmek için tıkla ... Ben indirip hemen modladım fakat dilinden hiç bişi anlamadım. Ingilizce olsaydı iyiydi
RonnsenBob Üye bende modladım şuan ondan yazıyorum. Neyin nerde olduğunu iyi kavradığım icin dil hic sorun olmuyor ----------Eklendi @ 21:44:01 ---------- Yazıldı @ 21:43:06 ---------- ingilizcesi çıkarsa paylaşırım burda
bende modladım şuan ondan yazıyorum. Neyin nerde olduğunu iyi kavradığım icin dil hic sorun olmuyor ----------Eklendi @ 21:44:01 ---------- Yazıldı @ 21:43:06 ---------- ingilizcesi çıkarsa paylaşırım burda
symbian.forever Üye bende üstteki mesajı onla yazdım. Ama şimdi firefoxu kullanıyorum. Yerlerini biliyorum fakat karıştırıyorum. O yüzden ayarlara dokunmadım ----------Eklendi @ 20:03:46 ---------- Yazıldı @ 20:01:36 ---------- birazdan özel mesaj atacağım. Buralarda ol
bende üstteki mesajı onla yazdım. Ama şimdi firefoxu kullanıyorum. Yerlerini biliyorum fakat karıştırıyorum. O yüzden ayarlara dokunmadım ----------Eklendi @ 20:03:46 ---------- Yazıldı @ 20:01:36 ---------- birazdan özel mesaj atacağım. Buralarda ol