Konu Silinsin Lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

turkey2008abc

Üye
x6 için de çıkıcak mı yoksa bi tek 5800 mı? Ben şahsen bekliyorum

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
eğer tüm dosyaları bir yere atarsanız çok iyi olur biz de c:nokia/../rm356 klasörüne atabiliriz daha kolay olur.En azından benim için daha kolay olur :)

Başka yazılımdaki diğer dosyalar buna uyumludur ama gereksiz dosyalardır onlar,bendeki uda cor rofs dosyalarını elindeki diğer dosyalarla birleştirip use ın yoluyla yükliyebilirsiniz..!!
Ama en kalıcı ve düzgün yöntem manuel olanıdır.

---------- Eklendi @ 10:47:54 ---------- Yazıldı @ 10:46:00 ----------

x6 için de çıkıcak mı yoksa bi tek 5800 mı? Ben şahsen bekliyorum

Hiç bilmiyorum x6 çevirmeyi..Denemedimde sanırım biri var ama hatırlamıyorum nicini.O birine :) Kimse artık..Ulaşmaya çalışırsanız size yardımcı olur sanırım.

ykpknl

ykpknl

Üye
format ve hafıza kartı icin denilenleri yaptım zaten öyle yükledim

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
format ve hafıza kartı icin denilenleri yaptım zaten öyle yükledim

Yazılımı yüklemeden önce telefona hard sonra hafıza kartını biçimlendirdirsen Çıkması lazım.Tekrar dene bence.
Sıralamayı bu şekilde yapacaksın.Böyle yaptıysan imkansız çıkmaması.Hafıza kartında takılı olacak.Bu hafıza kartsız yükleme olayı nerden çıktı bilmiyorum zaten.Birisi hafıza kartsız yüklemiş ondada çıkmamıştı.Dediğimi yaptı olumlu sonuç aldı.Geride kalan sayfalara bakabilirsin istersen.

ykpknl

ykpknl

Üye
Yazılımı yüklemeden önce telefona hard sonra hafıza kartını biçimlendirdirsen Çıkması lazım.Tekrar dene bence.
Sıralamayı bu şekilde yapacaksın.Böyle yaptıysan imkansız çıkmaması.Hafıza kartında takılı olacak.Bu hafıza kartsız yükleme olayı nerden çıktı bilmiyorum zaten.Birisi hafıza kartsız yüklemiş ondada çıkmamıştı.Dediğimi yaptı olumlu sonuç aldı.Geride kalan sayfalara bakabilirsin istersen.
bende hafıza kartsız yülemiştim tamam bidaha baştan yüklemedn côzülmesmi

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
bende hafıza kartsız yülemiştim tamam bidaha baştan yüklemedn côzülmesmi

Çözülmez hafıza kartına yüklenen başka bileşenlerde var,Hafıza kartıyla yüklemen lazım.Sonra başka yerlerinde hata alıp yardım edin ,yardım edin der durursun.Sen baştan yükle hafıza kartı takılıyken.:oke:

lazye

lazye

Üye
özür dilerim o zaman atacan

lazye

lazye

Üye
yanlış anlamıştım arkadaşn dediğini o yüzdn ?

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Tamam önemli değil.O da sizin gibi sadece gözüyle yazılanı okumuş.Çoğu kişi anlıyarak okumuyor paylaşılanları zaten.Bende dahil bu duruma bende düşüyorum arada sırada :)

rqm2009

Üye
her şey iyi hoş da, alttaki bildirim ikonları top bardakilerle üstüste biniyor. örneğin, bluetooth ikonu hem altta silik olarak var hem de üstte belirgin beyaz olarak.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
her şey iyi hoş da, alttaki bildirim ikonları top bardakilerle üstüste biniyor. örneğin, bluetooth ikonu hem altta silik olarak var hem de üstte belirgin beyaz olarak.

Belle topbar uygulamasını ben şarj ve şebekeye vede bildirimlere bakmak için kullanıyorum açıkcası..Diğer söylediğin iconları yok etmek için Uğraşacağım programla.Versiyon 2 çıkartacaktım vazgeçtim.İstekleri olan varsa yazsın diye olmayınca vaz geçtim.Sana özelden atarım edit yapınca.(Demekki Yükleyenler memnun v2 ye gerek yok :) )
Belle topbarıda telefonun önündeki sensöre bi kere dokun o
bluetooth ikonu felan kaybolur yani arka plana atar belle topbarı bi kere daha öndeki sensöre dokunursan tekrar aktif olur.Şimdilik böyle kullan.

EmrylmZ_

Üye
Belle topbar uygulamasını ben şarj ve şebekeye vede bildirimlere bakmak için kullanıyorum açıkcası..Diğer söylediğin iconları yok etmek için Uğraşacağım programla.Versiyon 2 çıkartacaktım vazgeçtim.İstekleri olan varsa yazsın diye olmayınca vaz geçtim.Sana özelden atarım edit yapınca.(Demekki Yükleyenler memnun v2 ye gerek yok :) )
bluetooth ikonu felan kaybolur yani arka plana atar belle topbarı bi kere daha öndeki sensöre dokunursan tekrar aktif olur.Şimdilik böyle kullan.

banada at

rqm2009

Üye

ilgin için teşekkürler. bunun dışında bir anormallik göremedim. başarılarının devamını dilerim.

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Çalışma İçin teşekkürler yayınladığın günden beri de beğenerek kullanıyorum.
Peki bu batarya ve şebeke ikonunu tekrar eklemek için ne yapmamız lazım?

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Çalışma İçin teşekkürler yayınladığın günden beri de beğenerek kullanıyorum.
Peki bu batarya ve şebeke ikonunu tekrar eklemek için ne yapmamız lazım?

Beklersen kendim için yapacağım bi kaç değişiklikde dahil.yaptığımı bitirince sanada dosya linkini özelden yollarım.
Yok ben beklemeyim diyorsan sayfa 13 de anlattım arkadaşım .Güle güle kullan.

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Beklersen kendim için yapacağım bi kaç değişiklikde dahil.yaptığımı bitirince sanada dosya linkini özelden yollarım.
Yok ben beklemeyim diyorsan sayfa 13 de anlattım arkadaşım .Güle güle kullan.

Seve seve beklerim Teşekkürler.

muzocuk.

Üye
Ram hakkında bilgi verir misin kardeş

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Belle topbar,desk clock açıkken 45 kapalıyken 65-70 resim çekmedim.
Bu yazılım görsellik adına olduğu için effect belle topbar deskclock aktifken opera kullanabilirsin ,daha fazlasını istersen ya kasar yada programdan atar.

maybek

Üye
çok güzel olmuş eline sağlık. belle top bar'ı sevemedim bir türlü. şarz ve tel sinyal ikonlarını ekleyebilir misin. emr-i vaki olmasın. ekleyebilirsen veya eklemiş olduğun bir çalışman varsa çok sevinirim. başaılar

---------- Eklendi @ 17:58:02 ---------- Yazıldı @ 17:55:33 ----------

bu arada çıktığı günden beri moonlight'i kullanıyorum. hangi cfw'yi yüklediysem tekrar ona geçiş yaptım. onu da sen yapmıştın galiba. eline sağlık çok güzel olmuştu