eğer tüm dosyaları bir yere atarsanız çok iyi olur biz de c:nokia/../rm356 klasörüne atabiliriz daha kolay olur.En azından benim için daha kolay olur![]()
x6 için de çıkıcak mı yoksa bi tek 5800 mı? Ben şahsen bekliyorum
Kimse artık..Ulaşmaya çalışırsanız size yardımcı olur sanırım.format ve hafıza kartı icin denilenleri yaptım zaten öyle yükledim
bende hafıza kartsız yülemiştim tamam bidaha baştan yüklemedn côzülmesmiYazılımı yüklemeden önce telefona hard sonra hafıza kartını biçimlendirdirsen Çıkması lazım.Tekrar dene bence.
Sıralamayı bu şekilde yapacaksın.Böyle yaptıysan imkansız çıkmaması.Hafıza kartında takılı olacak.Bu hafıza kartsız yükleme olayı nerden çıktı bilmiyorum zaten.Birisi hafıza kartsız yüklemiş ondada çıkmamıştı.Dediğimi yaptı olumlu sonuç aldı.Geride kalan sayfalara bakabilirsin istersen.
bende hafıza kartsız yülemiştim tamam bidaha baştan yüklemedn côzülmesmi

özür dilerim o zaman atacan
her şey iyi hoş da, alttaki bildirim ikonları top bardakilerle üstüste biniyor. örneğin, bluetooth ikonu hem altta silik olarak var hem de üstte belirgin beyaz olarak.
)Belle topbar uygulamasını ben şarj ve şebekeye vede bildirimlere bakmak için kullanıyorum açıkcası..Diğer söylediğin iconları yok etmek için Uğraşacağım programla.Versiyon 2 çıkartacaktım vazgeçtim.İstekleri olan varsa yazsın diye olmayınca vaz geçtim.Sana özelden atarım edit yapınca.(Demekki Yükleyenler memnun v2 ye gerek yok)
Belle topbarıda telefonun önündeki sensöre bi kere dokun o bluetooth ikonu felan kaybolur yani arka plana atar belle topbarı bi kere daha öndeki sensöre dokunursan tekrar aktif olur.Şimdilik böyle kullan.
Belle topbar uygulamasını ben şarj ve şebekeye vede bildirimlere bakmak için kullanıyorum açıkcası..Diğer söylediğin iconları yok etmek için Uğraşacağım programla.Versiyon 2 çıkartacaktım vazgeçtim.İstekleri olan varsa yazsın diye olmayınca vaz geçtim.Sana özelden atarım edit yapınca.(Demekki Yükleyenler memnun v2 ye gerek yok)
Belle topbarıda telefonun önündeki sensöre bi kere dokun o bluetooth ikonu felan kaybolur yani arka plana atar belle topbarı bi kere daha öndeki sensöre dokunursan tekrar aktif olur.Şimdilik böyle kullan.
Çalışma İçin teşekkürler yayınladığın günden beri de beğenerek kullanıyorum.
Peki bu batarya ve şebeke ikonunu tekrar eklemek için ne yapmamız lazım?
Beklersen kendim için yapacağım bi kaç değişiklikde dahil.yaptığımı bitirince sanada dosya linkini özelden yollarım.
Yok ben beklemeyim diyorsan sayfa 13 de anlattım arkadaşım .Güle güle kullan.