openstar
Üye
ben acayip sedimmedia barada siyah ikon koyarsan tamamdır bundan sonra bunu kullanıyorum bide ismini kaldırırsan ?
aracan kardesim,
Ve diger arkadaşların söyledikleri için çok teşekkür ederim.
Atacan, senin yerin başkadır, benim için.
Onun için bunu bana sormana bile gerek yok.
Istediğin gibi kullan.
Gerekirse bende yardım ederim.
Şimdiden hayırlı olsun.
ben acayip sedimmedia barada siyah ikon koyarsan tamamdır bundan sonra bunu kullanıyorum bide ismini kaldırırsan ?
belle topbar 5800 kullanıcılarına yep yeni bi ayrıcalık olucak Bu fw bugun çıkmalı yoksa heyecandan ölecem emeğine sağlık. Atacan & Openstar.
tarzım bu napayım
Gösterdiğin o resimlerden sonra bu görseli beğenmen çok doğal
mesajları okudum da herkes sunrise'ın yapımcısına levent hoca demiş onu yapanın adı Emin ve ayrıca 17 yaşında.
Sağolasın hocam, Hiç bir zaman desteğini esirgemedin.Bu fırsatı bana tanıdığın için Teşekkürl Ederim.
sayısız fw yükleyen biri olarak konuşuyorum en son fw 1 yıl önce yükledim openstar Orion v2.5 budur bence şuana kadar yapılmış ( görsellik,hız,hatasız v.s ) bakımından en iyi fw dir yapan kişinin emeğine sağlık
Levent hoca (openstar) süper cfw ler çıkardı benim bildiğim qt sorununu o çözdü çoğu ilkleri onda gördüm kişiliğide çok düzgün ve sağlam birisi telefonunu değiştirdi ve büyük kayıp oldu cfw dünyası için benim Levent hoca ve cfw leri için görüşüm bu
mesajları okudum da herkes sunrise'ın yapımcısına levent hoca demiş onu yapanın adı Emin ve ayrıca 17 yaşında.
@Openstar Hocam Hoşgeldiniz.Sağolun takıldığım yerde danışacağımDh dada size ulaşmaya çalıştım Mesaj attım bakmadınız sanırım..
Levent abi, eski anıları mı canlandırdın gözünde bana mı öyle geldi
Emin, sunrise, orion, cicor, openstar, Levent abi. Bunlar eskiden konuşulanlardı ondan dedimBenim anılar canlandı
Hiç birşey eskisi gibi olmaz..
heryer siyah bi orası renkli tuhaf kaçıyor
@metalci melek : İkonları siyah yapacağım .Ama çok bunaltıyor simsiyah her yer,Renk katsın diye şimdilik öyle..
desk clock Yazılıma gömülüyor.Çalışıyorda,belle top malesef gömülemiyor.
Ayriyeten QT Openstar'ın hep tarzı olan Fix dir Sorunsuzdur.Mağazadan rahatlıkla QT uygulamaları indiriliyor..
Yzılım yayınlanacağı zaman ek programları yükleme Paketide olacak.
agun35
Bu arada Atacan kardeşimizinde cfw si hayırlı olur inşallah bende merakla bekliyorum
işte bu
@metalcimelek
Ben pek ısınamadım haberin olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?