Konu Silindi

Sponsorlu Bağlantılar

Yararlı Oldumu

• Evet

Kullanılan: 17 73.9%
  • Hayır

Kullanılan: 6 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    23
hsynkertik

hsynkertik

Üye
    Konu Sahibi
Bi fark yaratacıgını sanmıyorum ama bı dene bakalım :Dya bende bazen mobıl verı acılmıyor neden ola bılır bılgısı olan ?hatta mesajlarımda gıtmıyor

yavuz14

yavuz14

Üye
rom son güncellemelerde çok iyi bir hal aldı halen kullanmaktayım on numara oldu ya

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bugün yeni güncelleme geldi.

Changelog:
  • CM sources update
  • stable release
  • audio scratch issue resolved
  • huge display improvements – much faster UI (wipe dalvik is recommended!)
  • Odin package also updated
Changelog:
  • CM kaynaklar güncelleme
  • kararlı sürüm
  • ses çizik sorun çözüldü
  • büyük ekran iyileştirmeler - çok daha hızlı UI (silme Dalvik tavsiye edilir!)
  • Odin paketi de güncellendi

yavuz14

yavuz14

Üye
Evt romda herhangi bir hata kalmamıştır.

FeLonieS

FeLonieS

Üye

Beyler pil kısmından fotoğraf atar mısınız?

yavuz14

yavuz14

Üye
bu da benimki

yavuz14

yavuz14

Üye
En azda

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Carbon rom için yeni güncelleme gelmiş şuan telefonumda o kurulu, cm 11'den daha stabil gözüküyor göz atmanızı tavsiye ederim.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
bide maclaw varmis io nedir ?

yavuz14

yavuz14

Üye
evt diğer romları denedim özellikle aokp denedim en son cm 11 deki tüm sorunları halledilince bu ses sorunları işte. cm 11 kullanıyorum gayet stabil işte. eğer rom değiştirmeye karar verirsem belki carbon yüklerim *****karı gibi rom değiştirilmez demi :D

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
carbon daha uzun sarj dayaniyor heralde :) CM den sasmam :)s3mini kerneli ile ayni demi rom ? brickle falan ugrasmayalimda.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
carbon daha uzun sarj dayaniyor heralde :) CM den sasmam :)s3mini kerneli ile ayni demi rom ? brickle falan ugrasmayalimda.
Carbon romdan bahsediyorsanız zaten kerneller maclaw'ın çıkardığı kernel olması lazım ve brickle alakası yok bildiğim kadarı ile tam bilgili değilim ama ben carbon romu kurdum telefonuma denedim hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
cm daha iyi gibi geldi bana ama bakicaz artik telefon brick olmazsa kullaniriz:)

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Samsung SIII Mini 4.4.2 ROM MaclawStudio konusundaki anlatimdan bakarak yuklucez artik.Bide orda 3 tane anlatim var hangilerini veya hangisini uygulucaz :) bitane arkadas farketmez dedi ama emin olmak icin bida soruyum :)

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Samsung SIII Mini 4.4.2 ROM MaclawStudio konusundaki anlatimdan bakarak yuklucez artik.Bide orda 3 tane anlatim var hangilerini veya hangisini uygulucaz :) bitane arkadas farketmez dedi ama emin olmak icin bida soruyum :)
Konunun linkini atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Hocam önce maclaw'ın sitesine girin s3 mini kısmından carbon bölümüne girin ve oradan da altta '' KitKat 4.4 (Carbon) 20140211 – download odin '' yazısını göreceksiniz odin yazısına tıklayın odin kurulumu inecek.
Dosya indirildikten sonra da zipten çıkartın .tar uzantılı dosya inecek odini açın (odin var farzediyorum yoksa konunun 1. sayfasında bulabilirsiniz) PDA yazan yere tıklayın zipten çıkardığınız .tar uzantılı dosyayı seçin ve download moda alıp telefonu bilgisayarınıza bağlayın starta basın.

Bunlar bittikten sonra google play vs. şeyler olmuyor telefonda onun içinde yine maclaw sitesine girin s3 mini bölümüne tıklayın Google Apps kısmına tıklayın ''Google Apps (4.4.x) – full | mini | micro | aroma'' bunlardan birini seçin (Ben mini olanını seçiyordum sadece google play haritalar gmail vs. gibi şeyleri alıyor.) İndirdiğiniz google apps adlı zip dosyamızı telefon hafızasına atın. Telefonu kapatıp ses açma+telefon açma+menü(orta tuş) tuşlarına basıp telefonu recovery modda açın install olacak sol üstte ona tıklayın ve zip uzantılı dosyamızı bulun yükleyin ve google uygulamaları da yüklenmiş olacak.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
peki carbonmu daha iyi cm11 mi sen hangisini onerirsin ? cm 11 yuklerkende ayni islemleri yapiyoruz demi ? kusura bakmayin cok soru soruyorum farkindayim.fakat genelde s60v5 flashladigim icin bu karisik geldi onun icin soruyorum.sizede tekrar tesekkur ederim.