all hacı indirr burdan orjinal roms3 mininn orjinalini bulamıyom
indirdimde bütün özellikler yok ufak tefek seyler yaniall hacı indirr burdan orjinal rom
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ne gbi meselaindirdimde bütün özellikler yok ufak tefek seyler yani
wifi kiesNe gbi mesela
Kardesim o ozellikler orjinal romda gömülü sen baska bir rom attigin icin o özellikler gitti orjinal romu atarsan geri gelirS3 mini ye CM rom yükledim son güncelleme 16.05.2014 .S3 mininin orjinalinde olan Hareket menüsünün altında olan hiçbirşey yok ve çalışmıyor.Telefonu ters çevirince sessize alma, rehberde kişi seçip kulağına götürdüğünde arama, Sallayınca ağları bulma gibi.Arkadaşlar o kadar kurcaladım ya ben bulamadım yada yok.
Teşşekür ederim cevap için. Yazdıklarını biliyorum ,CM de böyle birşey varmı yada olacakmı diye araştırdım.Kardesim o ozellikler orjinal romda gömülü sen baska bir rom attigin icin o özellikler gitti orjinal romu atarsan geri gelir
Kardesim bir dedigin otekini tutmuyor.Fusion iyi diyordun simdide virginity daha iyi diyorsun.Tam chessdroid yukleyecem kafami karistiriyosun be bilader.kadadan mi uyduruyon yoksa bilipmi konuşuyorsun bilmiyorum ama yorumlarini hic onemsemiyorum artik.Bende sildim virginty 12 daha stabil ve batarya omru daha iyi
Hergün farkli baska bir sey soyluyorsun.Bilipte konusuyorum cunku cok sik rom degistiren birisiyim kafadan soylemem mumkun degil ben bu iste donanimsal olarak basladim bi uzman olarak samsung servis merkezinde calisiyorum bu yeterli mi sana
Samsung teknik serviste calisman seni daha bilgili yapmiyor bunu bil.Bende KVK ya gittim diyormuyum ?Ben dedigimi dedim gerisi beni ilgilendirmez