Konu Silindi

Sponsorlu Bağlantılar

Yararlı Oldumu

• Evet

Kullanılan: 17 73.9%
  • Hayır

Kullanılan: 6 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    23
İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
s3 mininn orjinalini bulamıyom

yavuz14

yavuz14

Üye
Sammobile da bulursun orijinal Rom

erol52

Üye
S3 mini ye CM rom yükledim son güncelleme 16.05.2014 .S3 mininin orjinalinde olan Hareket menüsünün altında olan hiçbirşey yok ve çalışmıyor.Telefonu ters çevirince sessize alma, rehberde kişi seçip kulağına götürdüğünde arama, Sallayınca ağları bulma gibi.Arkadaşlar o kadar kurcaladım ya ben bulamadım yada yok.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
S3 mini ye CM rom yükledim son güncelleme 16.05.2014 .S3 mininin orjinalinde olan Hareket menüsünün altında olan hiçbirşey yok ve çalışmıyor.Telefonu ters çevirince sessize alma, rehberde kişi seçip kulağına götürdüğünde arama, Sallayınca ağları bulma gibi.Arkadaşlar o kadar kurcaladım ya ben bulamadım yada yok.
Kardesim o ozellikler orjinal romda gömülü sen baska bir rom attigin icin o özellikler gitti orjinal romu atarsan geri gelir

erol52

Üye
Kardesim o ozellikler orjinal romda gömülü sen baska bir rom attigin icin o özellikler gitti orjinal romu atarsan geri gelir
Teşşekür ederim cevap için. Yazdıklarını biliyorum ,CM de böyle birşey varmı yada olacakmı diye araştırdım.

yavuz14

yavuz14

Üye
Cm romu kullandim bataryayi desarj ediyo ya teli fazla kullanmama ragmen

yavuz14

yavuz14

Üye
Bende sildim virginty 12 daha stabil ve batarya omru daha iyi

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
orjinali en iyisi :D

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Bende sildim virginty 12 daha stabil ve batarya omru daha iyi
Kardesim bir dedigin otekini tutmuyor.Fusion iyi diyordun simdide virginity daha iyi diyorsun.Tam chessdroid yukleyecem kafami karistiriyosun be bilader.kadadan mi uyduruyon yoksa bilipmi konuşuyorsun bilmiyorum ama yorumlarini hic onemsemiyorum artik.

yavuz14

yavuz14

Üye
Bilipte konusuyorum cunku cok sik rom degistiren birisiyim kafadan soylemem mumkun degil ben bu iste donanimsal olarak basladim bi uzman olarak samsung servis merkezinde calisiyorum bu yeterli mi sana

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Bilipte konusuyorum cunku cok sik rom degistiren birisiyim kafadan soylemem mumkun degil ben bu iste donanimsal olarak basladim bi uzman olarak samsung servis merkezinde calisiyorum bu yeterli mi sana
Hergün farkli baska bir sey soyluyorsun.

yavuz14

yavuz14

Üye
Ben dedigimi dedim gerisi beni ilgilendirmez

yavuz14

yavuz14

Üye
banane kardeşim bu iş üzerinde kaç yıl çalıştığımı söyledim banane nereye gittiysen gittin samsung telefonlara kvk destek vermiyor artık samsung servis merkezleri veriyor. bunuda söylüyeyim sana. benim uzmalığım donanım üzerine dir. yazılım üzerine zayıf olabilir ama android üzerinde 2 yıllık bir geçmiişim var bu gözardı edilemez senin ne yaptığın beni ilgilendirmez o zaman ben söylediklerimi kale almassın olur biter. Bu konuyuda fazla uzatmanın bir anlamı yok hadi sana güle güle .....

hasanbaglan1981

Üye
Cm tam bir pil katili

rea_kod

Üye
necipkrtk kardeş sen malatyada mı okuyosun