seslerde cızırtı olayı var mı?Yükledim çoğu hatalar giderilmiş....
İnternetim çok yavaş bende indiriyorum deneyeceğim madem sorun kalmamış.Herhangi bir ses yok şuan zaten SwiftKey ile telefondan yazıyorum

Twitterda ses olmasa süper olurdu ama.Twitter'da hala ses problemleri var. Ancak ses efektlerini kapatırsanız sorun kalkıyor ortadan. Eskiden okey uygulaması da cızırtı yapardı artık yapmıyor. Baya bi serileşmiş rom kalıcıyım gibi bu romda![]()

Ses problemi olmasa zaten hiç bir sorunu kalmayacak benim için. Şarjı gayet iyi.Yeni çıkan güncelleme ile rom stabilitesi daha iyi olmuş, şuanda tek sıkıntı ses galiba.Bu romda otomatik parlaklık ayarlama diye bir özellik var, acaba çalıştırabilen var mı?Wifi den gitmiyor mobilde her şey hızlıda Wifi de zor internete giriyorum nasıl duzeltirim bunun bi programı varmı acabaYeni sürümle birlikte varolan sesler ve şarj performasında yeni geliştirmeler var.
Hocam sizde de cızırtı oluyor mu okey oyununda ve twitter oyununda seslerde cızırtı oluyor. Ve arada telefonun sesi biraz kısılıyor tuş sesi yani sonra ikinciye tıklamamda düzeliyor.Otomatik parlaklık ve telefon kapalıyken sarja taktınızda acılmaz bu ıkı sorun daha cozulememıstır.
Hocam sizde de cızırtı oluyor mu okey oyununda ve twitter oyununda seslerde cızırtı oluyor. Ve arada telefonun sesi biraz kısılıyor tuş sesi yani sonra ikinciye tıklamamda düzeliyor.
Bildirebilirseniz çok iyi olur hocam sırf bu sorun yüzünden romu kullanamıyorum.Güncel
yok kardeşim okey ve twitter bende yüklü değil yukleyip bakıvereyim ama tuslarda bi sorunum yok b yeni gelen guncellemeyi bi dene derim ufak sorunlar kaldırıldı diyor belkı o dur yine gecmesse maclaw ekibine bildirelim.
Twitter'da ses efektleri kapatılırsa cızırtı sorunu ortadan kalkıyor. Okey'de de eski sürümlerde cızırtı sorunu yaşıyordum ancak en son sürümlerde problem yaşamadım.Bildirebilirseniz çok iyi olur hocam sırf bu sorun yüzünden romu kullanamıyorum.
Ben cwmden kurmuştum odin ile denerim bir ara.son surumu odin üzerinden kurdum ve okeyle twetter yükledim ne tuslarda ne de programlarda bır sorunla karsılasmadım .