konu kilit

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
ama ben cirak sayilmam bilmiyom

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
sait abi senden benden daha iyi biliyor bu isleri biz daha ciragiz :D
Hayır canım olurum öyle şey bilginin yaşı yok :) herkes birbirine yardımcı olmak için emek harcıyor.:) ilginize teşekkürler yinede

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş ve Anil-D
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncellendi. Yeni Çıkan Trinidad and Tobago Sürümü Eklendi.

LimePie

LimePie

Üye
bize ne zaman gelir artık Allah bilir

Rahmi06

Rahmi06

Üye
Trinidad ve Tobago ufacık 2 tane adaya güncelleme geliyor, Koskocaman Türkiye'ye güncelleme gelmiyor! Bu ne biçim iş?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
bize gelene kadar.. en az 3 hafta beklemek lazım. trinidad ve tobago güncellemesini yükleyen varmı @LimePie sen yükledinmi :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Orjinalden Şaşmam Ben

Anil-D

Anil-D

Üye
stabil mo

Anil-D

Anil-D

Üye
yuklersen haber ver

LimePie

LimePie

Üye
yok yüklemedim bende Türkiye 4.4 gelsin o zaman yükleyecem

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
yüklemeyin güzel değil zaten içinde ıvır zıvır uygulama var changelog listesi o yüzden kabarık yeni çıkan sürümleri ekleyeceğim. @Nextman abi konuyu Galaxy S4 Tüm Konular İndexe ekler misin ? :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
LimePie

LimePie

Üye
4.4 o kadarda iyi değilmiş bende birşey zannediyordum adamlar üst barı değiştiriyor birazda performansı iyileştiriyor başka bişi yokhocam heryerde karşıma çıkıyor bu bootloader nedemek bu ne işe yarıyor ?

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
4.4 o kadarda iyi değilmiş bende birşey zannediyordum adamlar üst barı değiştiriyor birazda performansı iyileştiriyor başka bişi yokhocam heryerde karşıma çıkıyor bu bootloader nedemek bu ne işe yarıyor ?
Türkçesi başlangıç yükleyicisi cihaz yazılımlarında ana omurgalardan sadece biri

• Beğen
Tepkiler: LimePie
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
biraz daha açarmısınız
Pc de bios nasılsa mobil cihazlarda bootloader var üretici firmaların yalnızca düzenlediği ve bir çeşit önleme kodlarının topluluğundan oluşan dosya.

Ancak günümüzde bootloader kırılan cihazlarda bi hayli fazla kimi firmalarda kontrollü olarak offical olarak dağıtıyor.Şu an s4 sürümünde karşılaştığımız sorunda buna örmek mesela.iznimiz yok ve root yetkisi verdiğimiz de kapsam dışına çıkıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: LimePie
LimePie

LimePie

Üye
Pc de bios nasılsa mobil cihazlarda bootloader var üretici firmaların yalnızca düzenlediği ve bir çeşit önleme kodlarının topluluğundan oluşan dosya.

Ancak günümüzde bootloader kırılan cihazlarda bi hayli fazla kimi firmalarda kontrollü olarak offical olarak dağıtıyor.Şu an s4 sürümünde karşılaştığımız sorunda buna örmek mesela.iznimiz yok ve root yetkisi verdiğimiz de kapsam dışına çıkıyoruz :)
teşekkürler hocam bilgi güzel birşey :)

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt