konu kilit

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
hayırlı akşamlar arkadaşlar bende odin ile yükleyeceğim 4 4 2 malesef bana güncelleme gelmedi o yüzden odin ile yükleyeceğim türkiye romunu ve bütün gerekli dosyaları indirip bilgisayara attıktan sonra internete gerek varmı Odin ile yüklemek için

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı akşamlar arkadaşlar bende odin ile yükleyeceğim 4 4 2 malesef bana güncelleme gelmedi o yüzden odin ile yükleyeceğim türkiye romunu ve bütün gerekli dosyaları indirip bilgisayara attıktan sonra internete gerek varmı Odin ile yüklemek için

Hayır tabikide gerek yok

kralrxt

Üye
Arkadaşlar kitkat ı güncel lem internetten film izlerken ekran gidip gelmeye başladı arkadaşımın telefonu aynı şekilde bilgisi olan varmı

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kitkat ı güncel lem internetten film izlerken ekran gidip gelmeye başladı arkadaşımın telefonu aynı şekilde bilgisi olan varmı

bu sorunu s4 kulüpte bir arkadaş daha yaşıyordu. sayacıniz artik olsa idi size recoveryden mega wipe yapmanızı önerirdim o zaman sorun kesin çözülüyor. ancak sayaç artık değilse son çıkan bi 4.4.2yi yahut başka 4.4.2 sürümlerini deneyin. tavsiyem Trinidad and Tobago ve Rusyaya gelen 4.4.2 güncellemesi. konuda ikisinin de linki var. yüklemeden önce wipe yapmayı unutmayıniz. bu arada TR romunda mi yaşıyorsunuz bu sorunu?

kralrxt

Üye
Evet tr Rom da yaşıyorum
bu sorunu s4 kulüpte bir arkadaş daha yaşıyordu. sayacıniz artik olsa idi size recoveryden mega wipe yapmanızı önerirdim o zaman sorun kesin çözülüyor. ancak sayaç artık değilse son çıkan bi 4.4.2yi yahut başka 4.4.2 sürümlerini deneyin. tavsiyem Trinidad and Tobago ve Rusyaya gelen 4.4.2 güncellemesi. konuda ikisinin de linki var. yüklemeden önce wipe yapmayı unutmayıniz. bu arada TR romunda mi yaşıyorsunuz bu sorunu?
Evet tr Rom da yaşıyorum sorunu

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
Evet tr Rom da yaşıyorum
Evet tr Rom da yaşıyorum sorunu

yazdığım 2 romdan birini yükle. sorun çözülecektir. yahut son çıkan Uzbekistan romu. farketmez yeterki TR romdan farkli olsun

kralrxt

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Senyor Keş

asker1978

Üye
Arkadaşlar Allah rızası için yalvarıyorum yardım edin. 4.4.2 yükledim 4.3'e geri dönmek istiyorum dönemiyorum nasıl dönerim? şuan telefon samsung yazısında kalıyor.Çok teşekkür ederim.Bilen varsa lütfen yardım.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Allah rızası için yalvarıyorum yardım edin. 4.4.2 yükledim 4.3'e geri dönmek istiyorum dönemiyorum nasıl dönerim? şuan telefon samsung yazısında kalıyor.Çok teşekkür ederim.Bilen varsa lütfen yardım.
4.3e bootloader olmadan geri dönülebiliyor sadece. ve oda sayacı artırıyor bunu göze alıyor musunuz ?

mürteza16

mürteza16

Üye
:tşk:

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar imei'li S4 i9505'e ROM atınca imei gidiyor mu?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar imei'li S4 i9505'e ROM atınca imei gidiyor mu?

stok rom atarsanız gitmez. custom romlarda gitme ihtimali var. her ihtimale karşı root yetkiniz varsa imei backup alın

recovery moda gir. wipe data/factory reset ve wipe cache partition yap.
hayır gerek yokkonu kilit lütfen :locked2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt