wipe yapmıştım.wipe yapmadiginiz için tr dil kalmıştır
wipe yapmıştım.
Enteresan artik deneyememde bende wipe yapmadan Ardarda yukledim vardi sonrs wipe yaptim silindi.wipe yapmıştım.
Rusça bir kaç program haricinde ben bir fark göremedim. Hindistan romu daha temiz geldi bana.@Rahmi06 Hindistan romu ile Rusya romu arasında stabilite olarak fark varmi? changeloglari aynı ama?
Rusça bir kaç program haricinde ben bir fark göremedim. Hindistan romu daha temiz geldi bana.
Hindistan romunu kurmadan önce wipe yaptım, sonrada romu kurdum. ama dediğim gibi ben Hindistan'ın INU romunu kurdum.Enteresan artik deneyememde bende wipe yapmadan Ardarda yukledim vardi sonrs wipe yaptim silindi.
Hindistan romunu kurmadan önce wipe yaptım, sonrada romu kurdum. ama dediğim gibi ben Hindistan'ın INU romunu kurdum.
wipe den sonra rusça açıldı, Dil'den Türkçe'yi seçtim. Sonrada Hindistan romu kurdum.
Telefonuma romu kurduktan sonra direk Türkçe açıldı. wipe den sonra telefonu açtığınızda telefon kuruluma başlıyor, oradan dili Türkçe seçip ileri adımları takip ettim.Kurduğum romun indirme adresini vereyim.türkçe dil kesin var diyosun yani?
tamam saol hocam. yine de türkçe dil olmadığıni idda edenler var. en iyisi kendin yükleyip görmek haftaya atıyorum bu romu son 2 gündür cihazın rom yüklemekten anası ağladıTelefonuma romu kurduktan sonra direk Türkçe açıldı. wipe den sonra telefonu açtığınızda telefon kuruluma başlıyor, oradan dili Türkçe seçip ileri adımları takip ettim.
Banamı diyorsun Mehmet idda eden diye ?tamam saol hocam. yine de türkçe dil olmadığıni idda edenler var. en iyisi kendin yükleyip görmek haftaya atıyorum bu romu son 2 gündür cihazın rom yüklemekten anası ağladı
Banamı diyorsun Mehmet idda eden diye ?
sait abi senden benden daha iyi biliyor bu isleri biz daha ciragiz![]()