Tamamdır arkadaşlar konu yeterince görüntülenmiş. Sanırım bu konuyu asıl okuması gerekenler de okumuştur.Burcu hanım sizinle ilgili bir problem yok. Dediğim gibi tamamen kızım sana söylüyorum gelinim sen anla mevzusu.
Bu konunun tartışmaya döneceğini adım gibi biliyordum da yanlış insanların tartışmaya çevireceğini hiç beklemiyordum. Aksine lafın gittiği kişiler susup bir köşeye çekildi, istisna içinde kalanlarsa veryasın etti. Kalite göreceli bir kavrammış. Yok canııım bence kalite direk TSE'ne göre belirlenir. Kardeşim biz de biliyoruz kalitenin göreceli bir kavram olduğunu da, kimine göre tofaş kalitelidir kimine göre mercedes. Şimdi tofaşa çok kaliteli diyen adama nasıl bakarsınız?
Böyle üstü kapalı yorumlar yapıldığı zaman kendinden emin adam üstüne falan alınmaz. Yukarıda daha önce de telaffuz edildiği gibi yarası olan gocunur.
Adminler bu konudan rahatsız olmuş. Bak kardeşim bu sitede mevzu paylaşımsa herkes normal bir üye gibidir ama sorumluluk almaya, site hakkında fikir belirtmeye gelince herkes bir admindir. Ben bu görüşle rahatsız olduğum bir konuyu dile getirdim.
Kalitesiz konunun ne olduğunu soran arkadaşım artık bu konuda senin yorumlarını dikkate almıyorum, çünkü hala aynı şeyi soruyorsun. Bir aç konu dışı bölümünü bak. Senin açtığın bir konuya ben de yorum yaptım ve senin paylaşımlarına laf etmedim. Sen en azından anlamlı şeyler yazıyorsun. Ama herhalde açtığın konular yeterli ilgiyi görmeyince saracak yer arıyorsun. Ne bu şiddet bu celal? Sen bir dur ya.
Neyse konu daha fazla tartışmaya dönmesin. Ben şikayet edip kapattırayım en iyisi, mesaj yerine ulaştı.