Konu Dışı Bölüm Yöneticisinin Dikkatine

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
senın mantıgına gore konu dısında acılmıs bır konuya gayet dogal tepkı gostermek de benım hakkım.. O konu actı ve hakkını kullandı ve ben de tepkı hakkı mı kullandım yanı gorusumu belırrttım tıpkı senın gorusunu belırttıgın gıbı
İyi anlayabilmişsin benim mantığımı :ehe
Ben de tepki gösterenlere bu tepkilerinin yanlış olduğu yönünde tepki gösterdim işte :ehe
:ehe:ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
mantıgında anlasılmayacak bıse yok tamam arkadaslar ben cekılıorum haklı olan haklıdır.. tesekkur ederım hatamız varsa da özur dılerız artık konuya yazmayacagım

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben adminim ben alınmadım ama benim adıma alınanlar çıktı ya, neyse :ehe

Neyse Kadir'cim konuya gelirsek :)
Sen kaç yılının üyesisin?
O yıllardan bu yıllara kalabildin değil mi. Doğal seçilim diye bir kavram vardır, doğrudur yanlıştır, onu tartışmıyorum. Ama biz burada doğal seçilimi uyguluyoruz :)
Kalitesizlerin soyu zaten bir şekilde tükeniyor :)

Biz burada konulara kalite ayrımı yapamıyoruz. Çünkü üyelerin özgürlüğünü bu denli kısıtlayamayız. Ben bir konuyu kalitesiz bu diye kilitlersem "kalite göreceli bir kavram olduğu için" büyük bir tartışma başlar...
Sadece üyelere rehber niteliğinde bazı konular açabiliriz, bazı tavsiyelerde bulunabiliriz. Burası çok kaliteli bir yer sen de biliyorsun. Kaliteli bir yerde de kalitesiz varlıklar çok fazla barınamaz :)
Zamana bırakıyoruz anlayacağın...

Bu ayrım şuna benziyor:
Adam öldürmek / otobüste yaşlılara yer vermemek.

Adam öldürmek suçtur. Sizi devlet eliyle toplumdan alırlar, hapse atarlar.
Ama 80 yaşında ayakta duramayan bir adama otobüste yer vermemek suç değildir. Hiçbir polis sizin kılınıza dokunamaz! Ama toplumsal ahlaka aykırıdır. Ve insanlar sizi bir süre sonra dışlar. Toplumun iç dinamikleriyle toplumdan dışlanırsınız bu sefer de, kanunlarla değil...

Üyelere küfür etmek / kalitesiz konu açmak
gibi yani :)

Sanırım sen de burada bir "şikâyette" değil bir "serzenişte" bulunuyorsun, kalitesizler duysun da bir kendilerine gelsin diye :)
Haklısın açıkçası... Ben de yapmıştım bir benzerini bir zamanlar :)
Çok Konu Açmak / Kaliteli Konu Açmak

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
praetor çok kaliteli bir laf etmişsin. umarım herkez senin kadar kaliteli düşünür. seviyene ulaşmak için elimden ne geliyorsa yapacağım idolümsün.. ;) Herkeze iyi Geceler.

Pure Life

Pure Life

Üye
Ben adminim ben alınmadım ama benim adıma alınanlar çıktı ya, neyse
Sen konu dışı bölüm yöneticisimisin:pro:Bana diyor dikkat diye :ehe Zaten morsun morartırım iyice gözünü diyo:D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
yav arkadaşlar canınızmı sıkılıyor.
ben bu tartışma nerde başladı kim kime ne dedi hiç bişey anlamadım bile...
kadirşinas kardeş sen neden böyle bir konu açma gereği duydun ben onu anlamadım konu daha önceleri mevcuttu praetorun var bu konuda bir konusu. senin amacın ney ben anlamadım ben yıllardır bu sitedeyim imajımı cizmek istedin. kime dedin dandik konu açmış diye ben bunu anlamadım benimde konularım var konu dışında. benim gereksiz konulara açtığım konularımda konu dışına taşındı. ben konunun geri oraya taşınmasını rica ettim.
konu dışının amacı ney bunu bir daha okumanı tavsiye ederim sana...
sen tam olarak ne demek istedin bize bunu açıklarmısın. kim kalitesiz konu açmış, kalitesiz konunun açılımı ney sana göre, bunları bize açıklarmısın, ayağımızı denk alalım senin sevdiğin konuları açalım..
ben bunları yazarken gülüyorum harbiden.
birbirimizi kırmaya gerek yok arkadaşlar sözüm sana kadirşinast böyle üstü kapalı yorumlar yaparsan herkez üstüne alınır, biraz gururu ve yüreği olanda karşı çıkar sana, eğer kişisel bir sorunun varsa biriyle onu pm atarak çözsen daha mantıklı olur.

tatlı çilek

tatlı çilek

Üye
Atalarımız der ki yarası olan gocunur =)

Salihyet

Salihyet

Üye
Tepki görmezden gelinerek gösterilmeli ;) Yani yorumuna değer verdiğim bir şahsın yorum yapmasına dâhi gerek yok zaten görülür ve şikayet edilir, gereksiz konular altta kalacaktır.

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır arkadaşlar konu yeterince görüntülenmiş. Sanırım bu konuyu asıl okuması gerekenler de okumuştur.Burcu hanım sizinle ilgili bir problem yok. Dediğim gibi tamamen kızım sana söylüyorum gelinim sen anla mevzusu.

Bu konunun tartışmaya döneceğini adım gibi biliyordum da yanlış insanların tartışmaya çevireceğini hiç beklemiyordum. Aksine lafın gittiği kişiler susup bir köşeye çekildi, istisna içinde kalanlarsa veryasın etti. Kalite göreceli bir kavrammış. Yok canııım bence kalite direk TSE'ne göre belirlenir. Kardeşim biz de biliyoruz kalitenin göreceli bir kavram olduğunu da, kimine göre tofaş kalitelidir kimine göre mercedes. Şimdi tofaşa çok kaliteli diyen adama nasıl bakarsınız?:pro:

Böyle üstü kapalı yorumlar yapıldığı zaman kendinden emin adam üstüne falan alınmaz. Yukarıda daha önce de telaffuz edildiği gibi yarası olan gocunur.

Adminler bu konudan rahatsız olmuş. Bak kardeşim bu sitede mevzu paylaşımsa herkes normal bir üye gibidir ama sorumluluk almaya, site hakkında fikir belirtmeye gelince herkes bir admindir. Ben bu görüşle rahatsız olduğum bir konuyu dile getirdim.

Kalitesiz konunun ne olduğunu soran arkadaşım artık bu konuda senin yorumlarını dikkate almıyorum, çünkü hala aynı şeyi soruyorsun. Bir aç konu dışı bölümünü bak. Senin açtığın bir konuya ben de yorum yaptım ve senin paylaşımlarına laf etmedim. Sen en azından anlamlı şeyler yazıyorsun. Ama herhalde açtığın konular yeterli ilgiyi görmeyince saracak yer arıyorsun. Ne bu şiddet bu celal? Sen bir dur ya.

Neyse konu daha fazla tartışmaya dönmesin. Ben şikayet edip kapattırayım en iyisi, mesaj yerine ulaştı.

Pure Life

Pure Life

Üye
kişisel sebepler ve konunun amacından sapmasından dolayı konu tarafımızca kilitlenmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt