Konu Dışı Bölüm Yöneticisinin Dikkatine

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Konu Dışı Bölüm Yöneticisinin Dikkatine
Ya bu bölüm ne hale gelmiş böyle. Bir iki tane parazit var. Bir kaç tane farklı rumuzla kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Mesajlarını şikayet edecektim ama o kadar çok ki tek bir konu açmayı uygun gördüm. Bu bölüm maxicep'de bir zamanların en efsane bölümlerdendi, bu hale nasıl geldi anlayamıyorum. Gerçi kirliliği en azından tek bir bölümde toplamak için haber,ilginç olaylar vs. diye bir kaç tane daha bölüm açıldı ama buranın hali nedir böyle ya? 0-6 yaş gurubunda seyrediyor seviye. İstisnai düzgün konular ve kişiler haricinde bu bölümü biraz temizlemenizi rica ediyorum.:oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ya bu bölüm ne hale gelmiş böyle. Bir iki tane parazit var. Bir kaç tane farklı rumuzla kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Mesajlarını şikayet edecektim ama o kadar çok ki tek bir konu açmayı uygun gördüm. Bu bölüm maxicep'de bir zamanların en efsane bölümlerdendi, bu hale nasıl geldi anlayamıyorum. Gerçi kirliliği en azından tek bir bölümde toplamak için haber,ilginç olaylar vs. diye bir kaç tane daha bölüm açıldı ama buranın hali nedir böyle ya? 0-6 yaş gurubunda seyrediyor seviye. İstisnai düzgün konular ve kişiler haricinde bu bölümü biraz temizlemenizi rica ediyorum.:oke:

sevgili kadir bu tarz yazılar sence ne kadar hoş? şimdi son bı veya ıkı gun ıcınde o bolumde konu acan herkes ustune alınacak...daha cıklayıcı olman ya da bu tarz sıkayetlerını admıne mesaj olarak gondermen daha ıyı olurdu yoksa sımdı mıllet şoka gırecek ve kımse konu acmaya cesaret edemıcek... zaten admınler rahatsızlık duydukları konularda gereklı uyarıları yapıorlar. adı ustunde ''konu dışı'' o konu sana gore kalıtesızdır baska bı ınsana gore tesekkurlu bır konudur. edebe aykrıı olmadıgı muddetce bır sorunun olmadıgını dusunuorum

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
acaba ben miyim o:(

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
bak alınmaya başlayan oldu bile enes sen gayet guzel konular acıosun sayende kedılerı sevmeye basladım

Odysseus

Odysseus

Üye
Böyle bir olayla karşılaştığınızda lütfen şikayet ediniz. Gereken yapılacaktır.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Böyle bir olayla karşılaştığınızda lütfen şikayet ediniz. Gereken yapılacaktır.
Katılıyorum :) Böyle herkesin alınabileceği isimsiz mektup gibi konular açmayınız :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
konu kilitliydi açılmış :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
şimdilik acık sadece üye görüşleri enes

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Neden tepki gösteriliyor ki?
Madem burası "konu dışı" bu konuyu açmak da serbest olmalı :)
Hakaret yok, edepsiz bir yazı yok, arkadaşımız düşüncesini belirtmiş.
Yapabiliyorsanız çürütürsünüz.

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Eveet konu amacına ulaşıyor demekki. Ben orada istisnai birkaç düzgün konu ve kişi hariç demiştim ama maşallah o istisnalar dışında kalanlar yorum yapmışlar. Niye bu kadar üstünüze alındınız anlayamadım.
Ayrıca amacım kimseye bir hakarette bulunmak değil. Ben forumun menfatine bir şeyler söyledim, birilerinin menfatiniz zedeliyorsa; o zedelenen birileri lütfen kendilerine çeki düzen versin biraz.
Sürç-ü lisan ettiysek affola.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Neden tepki gösteriliyor ki?
Madem burası "konu dışı" bu konuyu açmak da serbest olmalı :)
Hakaret yok, edepsiz bir yazı yok, arkadaşımız düşüncesini belirtmiş.
Yapabiliyorsanız çürütürsünüz.

senın mantıgına gore konu dısında acılmıs bır konuya gayet dogal tepkı gostermek de benım hakkım.. O konu actı ve hakkını kullandı ve ben de tepkı hakkı mı kullandım yanı gorusumu belırrttım tıpkı senın gorusunu belırttıgın gıbı

Catty

Catty

Emekli Yönetici
senın mantıgına gore konu dısında acılmıs bır konuya gayet dogal tepkı gostermek de benım hakkım.. O konu actı ve hakkını kullandı ve ben de tepkı hakkı mı kullandım yanı gorusumu belırrttım tıpkı senın gorusunu belırttıgın gıbı
Birde yazın güzel olsa :):)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Eveet konu amacına ulaşıyor demekki. Ben orada istisnai birkaç düzgün konu ve kişi hariç demiştim ama maşallah o istisnalar dışında kalanlar yorum yapmışlar. Niye bu kadar üstünüze alındınız anlayamadım.
Ayrıca amacım kimseye bir hakarette bulunmak değil. Ben forumun menfatine bir şeyler söyledim, birilerinin menfatiniz zedeliyorsa; o zedelenen birileri lütfen kendilerine çeki düzen versin biraz.
Sürç-ü lisan ettiysek affola.

konu amacına ulasıor derken? bıraz acar msıın? sen cok genel konsuuyosun bırılerının ustune alınması dogal.. ustume alındıgımdan yazmadım ben bunları ustume alınacak bıseyde yazmadıgım ıcın gonlum rahat;)

--------------- Ekleme ---------------

Birde yazın güzel olsa :):)

yazımı napcaksın? okuyabılıosan sorun yok demektır;)

tatlı çilek

tatlı çilek

Üye
Kadir gayet önemli bir konuya değinmişsin. Aslında ben de böyle bir konuyu açmayı düşünüyordum fakat forum halkımız eleştiriyi hakaret olarak algıladığı için pek üstünde durmadım. Amaç, konu açmak olsun içeriğinin ne önemi var diye açılan bir çok konu var. Sonuçta hepimiz belirli yaşa gelmiş insanlarız burayı çocuk parkı gibi görmektense kaliteli konular açıp seviyeyi korumak lazım.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
yazımı napcaksın? okuyabılıosan sorun yok demektır;)

Yazı çok önemli , unutma küçücük bir ayrıntı bütün herşeyi mahvedebilir , burada yazdıklarının içinde benim en çok dikkatimi çeken yazının imla kurallarına uymaması :)

Yani okumadım bile mesajlarını o derece hoş görünmüyor :)

Saygılar..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Kadir gayet önemli bir konuya değinmişsin. Aslında ben de böyle bir konuyu açmayı düşünüyordum fakat forum halkımız eleştiriyi hakaret olarak algıladığı için pek üstünde durmadım. Amaç, konu açmak olsun içeriğinin ne önemi var diye açılan bir çok konu var. Sonuçta hepimiz belirli yaşa gelmiş insanlarız burayı çocuk parkı gibi görmektense kaliteli konular açıp seviyeyi korumak lazım.

bak haklsıın tatlı cıcek.. ama bu tarz bır sıkayet ya da adı her neyse kalıte muhafazası mı dersın bılmem! o buraya degıl admıne yazılmalı.. sıtenın geleceını dusundugunu soyluyor arkadas.. eee yenı bı uye o konuyu gorunce bır konu acmaya nasıl cesaret etsın? acaba kalıtelı olur mu kalıteden kastı ne dıye bır suru dusunceye kapılacak.. zaten konu baslıklarında acıklamalarda konunun kalıtelı acılmasının daha uygun oldugu belırtılıyor

--------------- Ekleme ---------------

Yazı çok önemli , unutma küçücük bir ayrıntı bütün herşeyi mahvedebilir , burada yazdıklarının içinde benim en çok dikkatimi çeken yazının imla kurallarına uymaması :)

Yani okumadım bile mesajlarını o derece hoş görünmüyor :)

Saygılar..

klavyemde sorun var ve tusları garıp bılgısayarımda 8 yıllık ıdare et ayrıca hızlı yazım derken oluyor bı kac hata ıdare et gözüm;)

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
bak haklsıın tatlı cıcek.. ama bu tarz bır sıkayet ya da adı her neyse kalıte muhafazası mı dersın bılmem! o buraya degıl admıne yazılmalı.. sıtenın geleceını dusundugunu soyluyor arkadas.. eee yenı bı uye o konuyu gorunce bır konu acmaya nasıl cesaret etsın? acaba kalıtelı olur mu kalıteden kastı ne dıye bır suru dusunceye kapılacak.. zaten konu baslıklarında acıklamalarda konunun kalıtelı acılmasının daha uygun oldugu belırtılıyor

Cevap vermeyeyim diyorum ama dostum, mecbur kalıyorum. Bir kere üst konu olarak değerli arkadaşım Ata'nın açtığı "Çok Konu Açmak/Kaliteli Konu Açmak" diye güzel bir cevap var senin, yeni üyeler adına duyduğun bu endişe için.Kaldı ki burada kaliteli konu açmanın ne anlama geldiğini idrak edemeyecek arkadaşlar bulunduğu için ben bu konuyu açma gereği hissettim. Aynı yapıda insanlar üye olup, aynı seviye(sizlik)de konu açacaksa, bırak çekinsinler, konu açmasınlar, hatta üye de olmasınlar. Kendini bilen insan neyin boş neyin kaliteli olduğuna karar verebilecek olgunluktadır.

Ben bu şikayetimi admine de yapabilirdim tabiki. Fakat bu kadar saçma bir şey için de zırt diye admine mesaj atmaya gerek yok. Amaç kızım sana söylüyorum gelinim sen anla. Başlığa dikkat ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

Pure Life

Pure Life

Üye
Kendi şahsıma üyeler tarafından yapılan hiç bir eleştiriyi hakaret olarak saymam.Ama şu da bir gerçekeleştirinin bir dozu vardır ve herkes her eleştiriyi kaldıramaz.
Konular kaliteli olsun diyorsunuz ama kaliteli konu açtınızda benmi kitledim.:blink:Siz bu formun üyelerisiniz siz ne kalitede konu açarsanız biz onu konuşuruz.Bana diyorsanız eğer burcu bütün konuları sen aç olur ben açarım no problem.Ama şikayet ettiğiniz konunun çözümü aslında sizde

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Cevap vermeyeyim diyorum ama dostum, mecbur kalıyorum. Bir kere üst konu olarak değerli arkadaşım Ata'nın açtığı "Çok Konu Açmak/Kaliteli Konu Açmak" diye güzel bir cevap var senin, yeni üyeler adına duyduğun bu endişe için.Kaldı ki burada kaliteli konu açmanın ne anlama geldiğini idrak edemeyecek arkadaşlar bulunduğu için ben bu konuyu açma gereği hissettim. Aynı yapıda insanlar üye olup, aynı seviye(sizlik)de konu açacaksa, bırak çekinsinler, konu açmasınlar, hatta üye de olmasınlar. Kendini bilen insan neyin boş neyin kaliteli olduğuna karar verebilecek olgunluktadır.

Ben bu şikayetimi admine de yapabilirdim tabiki. Fakat bu kadar saçma bir şey için de zırt diye admine mesaj atmaya gerek yok. Amaç kızım sana söylüyorum gelinim sen anla. Başlığa dikkat ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

iyi de admin böyle bir durumdan rahatsız bu 1.
adminin görevi nedir sen onları resmen bura ne böyle hiç bakmıyorsunuz der gibi azarlıyorsun bu 2
sen hangı kalıtesız konudan bahsedıorsun onu belırtmenı ıstedım senden ? belırtmedın...
bak kalıtenın olcutu nedır arkadasım? ben bugun ''sanat nedir? - sanatcı kımdır?'' baslıgı altında bır konu actım ve kımse yuzune bakmadı.. sımdı sence bu konu kalıtesız mı? bence cok kalıtelı ama demek kı bırılerının ılgsıını cekmemıs.. olabılır ben kımseyı suclayamam kı belkı ben de olsam yazmazdım. napalım sımdı kalıtenın ne oldugunu ogrenmenın olgunlugundan bahsedıosun kalıte gorece dıyorum anlamıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt