kontür gidiyor durup dururken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
kontür gidiyor durup dururken
beyler 30 tl lik kontür aldım birşey bile yapmadan -6 indi vodefone kullanıcısıyım neden acaba internet açmadım bile ama kontrlerim hep gitti telefonda arkadaşı kaydettiğimde motorola hizmeti . bide benim gmail cıkıyor ben gmail tıklıyorum
oda gmail arakdaşı kaydettiğim içinmi kontürler gidiyor anlamadım adam ekleyince kontür gidecekse ben nasıl adam ekleyim :S lütfen acil
neden gidiyor oyun dan felan mı motoblure kayıt oldum güncelleştirme felanmı yapıyor ondan mı gidiyor bide :S
hiç birşey tıklamadım ama kontürler hep gitti​

internet paketi olmadan girersen gider tabi bu arada başka nick bulamadınmı

vodafoneu ara mobil verini kapattır

Konu Sahibi
kardeş onun nerden yapıldığını bilmiyoru mama bulu p öyle yapaacam ama şöyle bişey yokmu ben kapatmayım ama kontürüdme gitmesin o kontür yiyen widgetler varmış onları kapatsak bidaha açılırmı

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
dostum vergi kesiliyor olabilir benden 8 aylık vergi kesmişlerdi 8 aya kontör yüklemedim sonra yüklediğim 10 tl yi çektiler bende bimcell e geçtim.

15097

Üye
Vodafone'u ara konuş, iade iste.

- - - Eklendi - - -

Vodafone'u ara konuş, iade iste.

[ENGİN]

Üye
kamerayı kullanıyormusun sürekli

15097

Üye
[ENGİN];5398242' Alıntı:
kamerayı kullanıyormusun sürekli
konum servislerini kullandıgı icin kontoru gıtmıste olabılır

Geçmiş olsun kardeş. Eğer hiç internete girmiyosan kapattır veri ağını kurtul

15097

Üye
[ENGİN];5398359' Alıntı:

henüz bilemiyoruz?:
anlatamadım galiba.kamera konum servisleri kullandıgı icin lirası gitmiş olabilir dicektim.

15097

Üye
[ENGİN];5398431' Alıntı:

anladım kardeşim arkadaş önerilere cevap vermedigi için dedim henüz bilemiyoruz ne oldugunu
tamam bende anladım şimdi

Kerim.

Üye
Veri paketini kapat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...