Kontör Yükleme +1 TL Son (Kesin Cözüm)

Sponsorlu Bağlantılar

DosTKaM

DosTKaM

Üye
    Konu Sahibi
Kontör Yükleme +1 TL Son (Kesin Cözüm)
ARTIK BAYILERE +1 TL VERMENIZE GEREK YOK INTERNET UZERINDEN TELEFONUNUZA TL YUKLEYEBILIRSINIZ ORNEGIN BENIM KARTIM TEB HEMEN TEB.COM.TR YE GIRIYORUZ VE ONLINE ISLEM YAPIYORUZ KARSINIZA KREDI BILGILERINIZ GELIYOR VE SECENEKLERDEN KONTOR YÜKLEMEYI SECIYORUZ. VE TL MIKTARIMIZI YAZIYORUZ 10 TL VE HEMEN HATTINIZA 10 TL GELIYOR HEMDE KREDI KARTINIZDAN 11 TL DEGIL SADECE 10 TL KESIYOR. Kredi Kartiniz Yoksa Babanizin Amcanizin Dedenizin Kartini Kullanin O Size Kalmis. :) BU DURUMDA VODAFONE AVEA TURKCELL BAYILERINE +1 TL VERMENIZE GEREK YOK :)

plusnettr

plusnettr

Üye
Hee. Biz de turkcell.com.tr ye giriyoruz. Babamızın dedemizin ninemizin kredi kartına ihtiyaç olmadan bankadan para çektiğimiz ATM kartındaki numarayı giriyoruz. Telefona tek kullanımlık şifre geliyor onu giriyoruz ve 11 TL değil 10 TL veriyoruz. Hatta bu işi Ziraat Bankası İnternet Şubesinden de yapıyoruz. ;)

muratvemine

muratvemine

Üye
Bunlarla uğraşana kadar gidin en yakınınızdaki Bim,A-101 onlar 1 tl kesmeden yüklüyorlar zaten :aha:

• Beğen
Tepkiler: Duran.Y
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
ARTIK BAYILERE +1 TL VERMENIZE GEREK YOK INTERNET UZERINDEN TELEFONUNUZA TL YUKLEYEBILIRSINIZ ORNEGIN BENIM KARTIM TEB HEMEN TEB.COM.TR YE GIRIYORUZ VE ONLINE ISLEM YAPIYORUZ KARSINIZA KREDI BILGILERINIZ GELIYOR VE SECENEKLERDEN KONTOR YÜKLEMEYI SECIYORUZ. VE TL MIKTARIMIZI YAZIYORUZ 10 TL VE HEMEN HATTINIZA 10 TL GELIYOR HEMDE KREDI KARTINIZDAN 11 TL DEGIL SADECE 10 TL KESIYOR. Kredi Kartiniz Yoksa Babanizin Amcanizin Dedenizin Kartini Kullanin O Size Kalmis. :) BU DURUMDA VODAFONE AVEA TURKCELL BAYILERINE +1 TL VERMENIZE GEREK YOK :)

Vayy be aylardır bu bilgiyi arıyordum. Arkadaş aşmış kendini ya :D :D

DosTKaM

DosTKaM

Üye
    Konu Sahibi
Hahaha :D

kurd-0

Üye
sanki +1 lirayı keyfimize göre alıyoruz 1.2 lira gelişi var nasıl para kazanalım kar etmezsek

• Beğen
Tepkiler: burhankoxp22
messevim

messevim

Üye
ptt, vodafone iletişim merkezleri +1 kesmiyor zaten.

bbertone

Üye
bizim dükkan olunca ben 10 lirada vermiom :)

esokmen

esokmen

Üye
sanki +1 lirayı keyfimize göre alıyoruz 1.2 lira gelişi var nasıl para kazanalım kar etmezsek

Kardes dogru soyluyor

10 tl mesela demi bize gelisi 9.78 10 tl alirsak biz ne yiyelim? Bir tl cok degil. Ama vermek istemeyenleri anlayisla karsilamak lazim.

-efşan

-efşan

Üye
Yahu vodafone, türkcell, avea yetkili bayileri ücret almaz ki zaten.

smh60

smh60

Üye
:d:

serkanxrap

serkanxrap

Üye
Yahu vodafone, türkcell, avea yetkili bayileri ücret almaz ki zaten.

Evet, asıl yetkili bayiler ek para almıyor. Avea.com.tr'de de banka kartı ile ek ücret ödemeden yüklenebiliyor, ben burs aldığım banka kartım ile sıkıntısız yüklüyorum evimden

marist

marist

Üye
1 tl nin hesabını mı yapıyorsunuz burda :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Her şirketin kendi sitesinden ücret kesilmeden yüklersin her ana bayidende yüklersin her markettende (bim,dia,a101) kasmaya gerek yok

- - - Eklendi - - -

Bu arada interneti yeni bağlatmış galiba arkadaş :ehe h.olsun kaç mbit

Üst Alt