Konferans görüşme???

Sponsorlu Bağlantılar

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
Konferans görüşme???
Ya arkadaşlar şu konferans görüşme nasıl yapılıyor bulamadım çıldıracam az kaldı.. Bide atıyorum 3 kişi konuşuyoruz herkes herkesi duyuyormu?

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
bende hediye dakikalar varken denemiştim şimdi önce A kişisini arayın daha sonra menuden rehber B kişisini arayın bu arada A kişisini beklemeye alacaktır daha sonra iki arama görünüyor birleştir diye bi yazı görünür ona basınca konferasn oluyo yalnız 3 kişi aynı anda konuşunca sesler karışıyo gibi o da nedendir bilmem şebekeye bağlı olabilir :)

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
bende hediye dakikalar varken denemiştim şimdi önce A kişisini arayın daha sonra menuden rehber B kişisini arayın bu arada A kişisini beklemeye alacaktır daha sonra iki arama görünüyor birleştir diye bi yazı görünür ona basınca konferasn oluyo yalnız 3 kişi aynı anda konuşunca sesler karışıyo gibi o da nedendir bilmem şebekeye bağlı olabilir :)

çok teşekkür ederim hocam.. Umarım o birleştir yazısı çok kenarda biyerde kalmıyordur.

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
deneyince buraya dönerseniz sevinirim uzun zaman oldu çünkü öyle olması lazım ekranda çıkıyo yani

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
Valla bu saatte kimi arasam ayıp :) ama denediğim zaman sonucu yazarım tekrar teşekkürler

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
unutmuşum ilk aradığınız kişi telefonu açınca diğer kişiyi arayacaksınız :)

enteran

Üye
Yukarda anlatıldığı gibi önce birini arayıp beklemeye alıyor ve diğer kişiyi arıyorsunuz sonra bu görüşmeleri birleştiriyorsunuz. Ben bu şekilde denemek için sırayla 5 kişiyi falan arayıp birleştirmiştim her kafadan bir ses çıkıyordu :)

Birisi ile görüşürken başkası sizi aradığında altta gelen çağrıyı görebilme özelliğini aktifleştirmişseniz, alttan gelen çağrıyı cevaplayarak ilk konuşmayı beklemeye alabilir, sonra da bu görüşmeleri konferans görüşme özelliğine basarak birleştirebilirsiniz.

Nokia 6630 ve 5800'de iki arama yapılıp biri bekliyorken konferans görüşme diye yazıyor, 5800'de ayrıca 3 tane adam silüeti var. Basıyosun birleşiyor.
Samsung Wave'de ise iki arama alt alta gösteriliyor arada iki ok birleşmiş "KATIL" yazıyor.

Yalnız ben bunları Avea'da yapmıştım, şimdi Vodafone'a geçtim, ve çoğu tarifesinde konferans özelliği kapalı imiş. Bi tek saniye bazlı tarifelerde varmış. Mesela RED tarifelerinde yok. "KATIL" diyorsun, kabul etmiyor. Sordum müşteri hizmetlerine, teknik bişeymiş, çalışmalar sürüyormuş, bla bla.. Herhalde kimin kaç dk. görüştüğününü sistemleri tespit edemediğinden midir nedir, tamamen kapatmışlar olayı...
Bana da bayağı lazım oluyodu napıcam bilmiyorum....

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
Söylendiği gibi denedim yaptım kolaymış.. Tekrar teşekkürler

denizkrdnz

denizkrdnz

Üye
Konu braz eski ama freezone tarifesindede RED'deki gibi konferansa izin verilmemiş çok büyük eksiklik doğrusu 2000 dk 2 kişiyle çok zor geçiyo ben yapamadım doğrusu freezone olupta yapabilen varsa bizde anlatsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt