Komşuyu Devirdik 76-65

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Komşuyu Devirdik 76-65
Ev sahibi olduğumuz 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'na "Dev" adımlarla ilerliyoruz.. Fildişi ve Rusya'nın ardından Yunanistan karşısında da kazandık, grup liderliği yolunda ipleri elimize aldık: 76-65

-NOTLAR.. NOTLAR.. NOTLAR-
2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Yunanistan-Türkiye maçı büyük ilgi gördü. Maçı, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Yunanistan Dışişleri Bakan Vekili Dimitris Droutsas birlikte locada izledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakan Vekili Dimitris Droutsas ve Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker ile Danıştay Başkanı Mustafa Birden maçı izleyenler arasında yer aldı.

Günün Ankara'daki ilk 2 maçında tribünlerde yer yer boşluklar görülürken, Yunanistan-Türkiye karşılaşmasında Ankara Spor Salonu tıklım tıklım doldu.

Federasyonun ''Kırmızı Giy'' çağrısı sonucu maçı seyretmeye gelen taraftarlar salonu adeta kırmızı-beyaza boyadı.
Maçı, Yunanistan'dan gelen 100 kadar taraftar da izledi.

Mert

Mert

Üye
Tebrikler milli takımımıza :dance:

bybilal

bybilal

Üye
mükemmle di walla baştan sona izledim. Mütiş oynadıkk

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
evet benim telede şimdi mesaj geldi çok mutlu oldum :D

mehmetakif005

mehmetakif005

Üye
bir galibiyetten çok daha fazlası

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel maç oldu heyecanlıydı, o hakeme rağmen yendik ayrıca taşkınlık olmadı yine hoşgörü dersi verdik ama eşek hoşaftan ne anlar.Paok faciasının üzüntüsüde bir nebze olsa hafifledi.

'Davut

'Davut

Üye
İşte böyle k......r:ehe

Güzel taraftar, Güzel Oyun, Güzel Takım...

Sonuç galibiyet....:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
semih ersan ömer çok iyiler umarım sakatlık yaşamazlar

^^Positive^^

Üye
Büyük Bir Başarı Kardeşlerimizi Tebrik Ediyorum (:

kerim5534

kerim5534

Üye