Çeşitli [KolaySoft] Flappy Bird v.1.00(0) Symbian^3 (Anna, Belle) Signed

Senden daha iyileri de varmış Sultan Paylaşım için sağolasın asigsasi

rica ederim hünkara laf yok
Eyvallah İsa abimiz
espiri yaptığımı anlamışdır o
Anladık canım hepimiz
Süper olur gerçi bu da süper de senin yapacağıın port olmayacağı için çok daha iyi olacaktır sanırım

Tepkiler: asigsasi
helall olsn yapana tabiki paylasanı da unutmayalım

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
qtyle yapılan oyun mağazaya verilmeden nasıl signed oldu
Uygulama(oyun) Kapasite İstekleri Az Olduğu İçin Qt Creatorde Olan SelfSigned İle İmzalanmış.
EXE-DLL de Burada Yazanlar Varsa SelfSigned İle İmzalandığında Yüklenir, Fazlası Yüklenmez.

Tepkiler: Silinen Üye 2480407

0MG90

Üye
Kasmıyor dimi? Deneyelim bunu da

0MG90

Üye
Deneyeceğim şimdi, teşekkürler bu arada

0MG90

Üye
Çok hızlı olmuş anca 3 yapabildim Bende borulara gelince duraksıyor 1sn nedense

tupyupp

Üye
Hızı birazcık azaltılamaz mı? Android ile aynı hızda olsaHızı birazcık azaltılamaz mı? Android ile aynı hızda olsa

OG_Ömer

Üye
Hız hiç sorun değil bence cok kolay sorun bazı borularda tam deymeden ölüyo buda fazla puan yapamamamı sağlıyo 26 yapabildim ve 30 geçilemez bence çünkü boruya tam deymeden ölüyo.Yinede teşekkürler diğerlerine göre kat kat daha iyi .

Teşekkürler müthiş bir şey bu!

Abi senin bir bilgi yarışması oyununu oynamıştım, adını unuttum ama mağazadan indirmiştim çok hoşuma gitmişti. Acaba Hill Climb Racing oyununu da yapmaya çalışır mısın?

Abi senin bir bilgi yarışması oyununu oynamıştım, adını unuttum ama mağazadan indirmiştim çok hoşuma gitmişti. Acaba Hill Climb Racing oyununu da yapmaya çalışır mısın?
Hill climb racing tarzında oyun yapmak çok zor değil. Fizik motoru lazım, Box2d bu oyun için iyi bir motordur fakat kullanmasını bilmiyorum. Eğer öğrenirsem uğraşırım.