Kolanın yapımında kullanılan ...!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Soneday

Soneday

Üye
içinde fare olsa yine içerim

sıdıka

Üye
Dj Airmax™;1007945' Alıntı:
arkadaşım herkes izleyemıyor neden konuyu tunellerden vermedın herkes açmayı bilmek zorunda degil

:@,

Dwyane_Wade

Üye
ben de alışkanlık yaptı...pek de bırakabileceğimi sanmıyorum...:)

aykut011

aykut011

Üye
iğrençliğini bir yana midesi alan içer ama diğerleri yani şu reklam olanı ve anlamı üle namaz kılmıyoruz diye veya dini vecibelerimizi yapmıyoruz vb.... sahip demi çıkmıcakmışım 10 dakika önce kola içtim ama bundan sonra içmeyeceğim he bide son olarak Allah belalarını versin zaten bu kapitalist faşist şerefsizlerin girdiği her ülkede kan ve gözyaşı var . colanın başkanı aylı elde ettikleri karın 100 de bilmem kaçını israile verdiğini açıklamıştıda inanmamıştım araştırdım ve doğru çıktı paylaşım için teşekkürler caner kardeş

qurbuz

qurbuz

Üye
bunu red_dragon vermişti

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Konu Kapanmıştır.. :kop: :kop:

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
bunu ben daha önce görmüştüm zaten binde bir içiyorum kolayı

lovestar

lovestar

Üye
AHA inekten kola gelsin diyordunuz süt yerine.buyrun için bakalım:)

dinccine

Üye
ben hala iciyorum

Symbiont

Üye
hay içtiğim koları kusayım böğğğğğğğğ:mahcup::@

Solamente

Üye
bence asparagas danone yoğurtları içinde aynı şey söylendi ama palavra olduğu ortaya çıktı sağlık bakanlığı onayı olmadan insanlara satılıyormu sanki yapmayın yaa inanmayın böyle şeylere :(

alperdurmaz9999

Üye
bilginize teşekkürler

ismail_1774

Üye
hiç içmem hayatta bi daha güzel oluodu ama gerçke yüzünü öğrenince bi daha içmem istesemde içemem ....

silop_kms

silop_kms

Üye
поэт;1270591' Alıntı:
bence asparagas danone yoğurtları içinde aynı şey söylendi ama palavra olduğu ortaya çıktı sağlık bakanlığı onayı olmadan insanlara satılıyormu sanki yapmayın yaa inanmayın böyle şeylere :(
evet haklı bunlar doğruysa bakanlık nasıl izin veriyor?

dgr_95

dgr_95

Üye
bende kırmızı içiyom:yurureddddddd

Odysseus

Odysseus

Üye
Ben kola hakkında yapılan bu tip açıklamalara inanmıyorum. Neymiş kolaya renk veren bir böcekmiş. Bu böceğin kanı dünyanın en güzel rengiymiş. Ya böyle olsa tadı değişmez mi bu kolanın. Neden Coca Cola formülünü açıklamıyor. Açıklamaz tabi, sen telif hakkı aldığın bir şarkının başkası tarafından okunmasına izin verir misin ? Boş laflar arkadaşlar. Tamam parasının 3'te 1'i İsrail'e gidiyor olabilir ama bu kolanın adını lekelemeyi gerektirmez. İçmeyen içmez olur biter.

Cynical

Cynical

Üye
Ayranın yerini asla tutmaz bu asidik zıkkım. :)

Aege

Aege

Üye
Kola içmem ama içmememin sebebi bu değil ayrıca bunlar da doğru değil diğer kola markalarının CocaCola'yı karalamak için ortaya sürdüğü yalanlar ve sizlerde hiç düşünmeden böyle konuları yayarak diğer kola firmalarının ulaşmak istediği sonuçta onlara yardım etmiş oluyorsunuz.Yok efendim tersten yazılınca Muhammed yok oluyormuş yok efendim içinde bin bir türlü zehir varmış uydurma arkadaşlar bunlar eğer bu yüzden kola içmiyorsanız içebilirsiniz ama kola asidiyle gerçekten sağlığa zararlı bunu bilmenizi isterim.Adamlar salakmı ki Muhammed yok diye bir marka çıkarsınlar.Onların en büyük pazarlarından biri de biz Müslüman ülkeleriz zaten.

Üst Alt