Kol saati cep telefonlari en uygun fiyat ve kaliteler yalnizca burada

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fox_mulder_61

Üye
    Konu Sahibi
Kol saati cep telefonlari en uygun fiyat ve kaliteler yalnizca burada
Bütün kol saati telefon çeşitleri ve s3 note 2 model 1:1 replika ürünler orjinal ürünler mevcuttur.ürünlerimiz 1.sınıf ürünler olup piyasadaki en uygun fiyatlardır.üstelik bütün ürünlerimiz yanlarında yedek batarya-kılıf yada yedek batarya-bluetooth kulaklık hediyelidir.almak için isterseniz burdan mesajla numaranızı yazarsanız bizler sizi arayabiliriz.4 senelik tecrübe en uygun fiyat seçenekleri yalnızca burada.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hocam telefonlu kol saati demek istiyorsunuz damirim.
Piyasada lg samsung ve bir iki marka var gerisi hepsi çin.
Fiyat ortalamadi yazin ki ona gore insanlar fikir uretsin.

fedai-

fedai-

Üye
Referans'ınız varsa açıklamanız sizin açınızdan iyi olacaktır..
ayrıca ürünlerinizden birkaç görüntü koymanız güzel olur

12esat

Üye
Bütün kol saati telefon çeşitleri ve s3 note 2 model 1:1 replika ürünler orjinal ürünler mevcuttur.ürünlerimiz 1.sınıf ürünler olup piyasadaki en uygun fiyatlardır.üstelik bütün ürünlerimiz yanlarında yedek batarya-kılıf yada yedek batarya-bluetooth kulaklık hediyelidir.almak için isterseniz burdan mesajla numaranızı yazarsanız bizler sizi arayabiliriz.4 senelik tecrübe en uygun fiyat seçenekleri yalnızca burada.
telefonların fiyat ve resimlerini eklersen iyi olur kardes :)

fedai-

fedai-

Üye
Forum kuralları gereği 24 saat içinde resimler eklemen lazım Aksi durum'da ilan yayından kalkıyormuş !! :)

AntiLopp

AntiLopp

Üye
Arkadaşım Resim ve Fiyat belirtebilir misiniz ??
S3 almayı düşünüyorum özelliklerinide belirtirseniz sevinirim ...

- - - Eklendi - - -

fox_mulder_61

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

yeni üye olduğum için link veerdirmiyor maxicep.

öncelikle referanslarımızdan başlayalım.işte bazıları.şuan gg de hesabımız bulunmuyor diğer satıcılar ucuz satıyoruz diye bizleri şikayet edip siteden attırdılar.şuan sanalpazar.com da satıyoruz işte güncel feedbacklerimiz.s3 ve note 2 ürünlerimiz 3g ve görüntüü görüşme vardır.ürünlerin hepsi imei kayıtlıdır.imei ile ilgili herhangi bir sorun olduğunda bizimle irtibata geçmeniz yeterli.bu arada ürünlerin garantileri yoktur diğer satıcılar gibi 1 yıl teknik servis garanti masalı anlatıp fazladan 100-200 tl kar almıyoruz

Şanlıurfa ( )
( Alıcı )
İşlem türü : HA
Alış tarihi : 13/02/2013
ürün süper bir şey gercekten tavsiye ederim kullanmanızıbu arada satıcı da gercekten benim le baya bi ilğilendi ve bana türke menü yok demişti bi süprizde türkçe menusu de var ürünün türkçe olarak paketten açtıgım gibi kullanmaya başladım (13/02/2013)
elektro_world_6100 : bizleri tercih ettiğiniz için bizler teşekkürederiz.iyi günlerde kullanın.her türlü telefon android, tablet pc ve biliişim ürünlerinde en uygun fiyat burada ( 13/02/2013 )
Tokat ( )
( Alıcı )
Alış tarihi : 20/01/2013
HER TÜRLÜ KONUDA GÜVENEBİLİRSİNİZ GERÇEKTEN ÇOK İLGİLİ VE HER KONUDA YARDIM ALABİLCENİZ BİR SATICI BİR KAÇ KEZ ALIŞVERİŞİM OLDU ÇOK MEMNUNUM VE ALIŞVERİŞİMİZİN DEVAMIDA OLCAK GÜVENİYORUM DÜRÜST BİR ARKADAŞ VE ALDIĞIM ÜRÜNLERDE HİÇ BİR SORUN YAŞAMADIM (20/01/2013)
elektro_world_6100 : bizleri tercih ettiğiniz için bizler teşekkürederiz.iyi günlerde kullanın.her türlü telefon android, tablet pc ve biliişim ürünlerinde en uygun fiyat burada. ( 20/01/2013 )
Bursa ( )
( Alıcı )
Alış tarihi : 17/01/2013
arkadaşlar her türlü yardım edilen bir yerden alışveriş yapmak istiyorsanız buyrun buradan yapın (17/01/2013)
elektro_world_6100 : bizleri tercih ettiğiniz için bizler teşekkürederiz.iyi günlerde kullanın.her türlü telefon android, tablet pc ve biliişim ürünlerinde en uygun fiyat burada. ( 17/01/2013 )
Aksaray ( )
( Alıcı )
Alış tarihi : 04/01/2013
ilgili ve güvenilir bir satıcı.teşekkürler. (04/01/2013)
elektro_world_6100 : bizleri tercih ettiğiniz için bizler teşekkürederiz.iyi günlerde kullanın.her türlü telefon android, tablet pc ve biliişim ürünlerinde en uygun fiyat burada.( 04/01/2013 )
İstanbul ( )
( Alıcı )
Alış tarihi : 03/01/2013
Vaktinden önce geldi ürün sorunsuz yaptık alış verişi.güvenle alışveriş yapabilirsiniz. (03/01/2013)
elektro_world_6100 : bizleri tercih ettiğiniz için bizler teşekkürederiz.iyi günlerde kullanın.her türlü telefon android, tablet pc ve biliişim ürünlerinde en uygun fiyat burada.( 03/01/2013 )
İstanbul ( )
( Alıcı )
Alış tarihi : 30/12/2012
Urun elime zamaninda ulasti urun ozelliklerinde belirtildigi gibi super elektro_world_6100 ze tesekur eder hayirli isler dilerim ilgili satici lsini takip ediyor herkese tavsiye ederim bu yorumu androidden yapiyorum saygilar (30/12/2012)
elektro_world_6100 : bizleri tercih ettiğiniz için bizler teşekkürederiz.iyi günlerde kullanın.her türlü telefon android, tablet pc ve biliişim ürünlerinde en uygun fiyat burada. ( 01/01/2013 )
Tokat ( )
( Alıcı )
Alış tarihi : 29/12/2012
satıcı her şekilde güvenilir biri bir kaç kez alışveriş yaptım hiç bir sorun yok tşk ler ilginizden dolayı (29/12/2012)
elektro_world_6100 : bizleri tercih ettiğiniz için bizler teşekkürederiz.iyi günlerde kullanın.her türlü telefon android, tablet pc ve biliişim ürünlerinde en uygun fiyat burada. ( 01/01/2013 )
Kocaeli ( )
( Alıcı )
Alış tarihi : 24/12/2012
Cihaz çok kısa bir sürede elime ulaştı. Mükemmel bir saat telefon herkese çok rahatlıkla tavsiye edebilirim. Satıcı ya geri bildirimleri için ayrıca teşekkür ederim. (24/12/2012)
elektro_world_6100 : bizleri tercih ettiğiniz için bizler teşekkürederiz.iyi günlerde kullanın.her türlü telefon android, tablet pc ve biliişim ürünlerinde en uygun fiyat burada.( 25/12/2012 )
Mersin ( )
( Alıcı )
Alış tarihi : 20/12/2012
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. İnşallah tekrar alışveriş yaparız. (20/12/2012)
elektro_world_6100 : bizleri tercih ettiğiniz için bizler teşekkürederiz.iyi günlerde kullanın.her türlü telefon android, tablet pc ve biliişim ürünlerinde en uygun fiyat burada.( 20/12/2012 )
Eskişehir ( )
( Alıcı )
S3İşlem türü : HA
Alış tarihi : 06/12/2012
guvenle alışverıs yapabılırsınız ılgılı bırısı sozunde duruyor gelen urunler tahmınımızden daha guzel cıktı tavsıye ederım (06/12/2012)
elektro_world_6100 : bizleri tercih ettiğiniz için bizler teşekkürederiz.iyi günlerde kullanın.her türlü telefon android, tablet pc ve biliişim ürünlerinde en uygun fiyat burada. ( 06/12/2012 )
Ankara ( )
( Alıcı )
Alış tarihi : 04/12/2012
GÜZEL (04/12/2012)
elektro_world_6100 : bizleri tercih ettiğiniz için bizler teşekkürederiz.iyi günlerde kullanın.her türlü telefon android, tablet pc ve biliişim ürünlerinde en uygun fiyat burada. ( 25/12/2012 )
İstanbul ( )
( Alıcı )
Alış tarihi : 27/11/2012
gercekten cok ıyı ve anlayıslı bır satıcı herkese tavsıye edıyorum ve daha cok urunler almak ıstıyorum hayırlı ısler dılıyıorum (27/11/2012)
elektro_world_6100 : bizleri tercih ettiğiniz için bizler teşekkürederiz.iyi günlerde kullanın.her türlü telefon tablet pc ve biliişim ürünlerinde en uygun fiyat burada. ( 27/11/2012 )
Tokat ( )
( Alıcı )
Alış tarihi : 24/11/2012
güvenilir ve ilgili satıcı rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz (24/11/2012)
elektro_world_6100 : bizleri tercih ettiğiniz için bizler teşekkürederiz.iyi günlerde kullanın.her türlü telefon tablet pc ve biliişim ürünlerinde en uygun fiyat burada.( 24/11/2012 )
Tekirdağ ( )
( Alıcı )
Alış tarihi : 09/11/2012
ilgili alakadar hızlı ve güvenilir satıcı tşkrlr (09/11/2012)
elektro_world_6100 : bizleri tercih ettiğiniz için bizler teşekkürederiz.iyi günlerde kullanın.her türlü telefon tablet pc ve biliişim ürünlerinde en uygun fiyat burada. ( 10/11/2012 )
Kocaeli ( )
( Alıcı )
Alış tarihi : 08/11/2012
ürün elime gecince sevindim her zaman bir aksilik olurdu ama bu sefer evime kadar geldi sorunsuz bir şekilde şuanda ürünümü kullanıyorum(08/11/2012)
elektro_world_6100 : bizleri tercih ettiğiniz için bizler teşekkürederiz.iyi günlerde kullanın.her türlü telefon tablet pc ve biliişim ürünlerinde en uygun fiyat burada. ( 08/11/2012 )
Eskişehir ( )
( Alıcı )
Alış tarihi : 07/11/2012
her seyi ile sözünde duran dürüst satıcı güvenle ürün alabilirsiniz (07/11/2012)
elektro_world_6100 : bizleri tercih ettiğiniz için bizler teşekkürederiz.iyi günlerde kullanın.her türlü telefon tablet pc ve biliişim ürünlerinde en uygun fiyat burada.( 08/11/2012 )
Ankara ( )
( Alıcı )
Alış tarihi : 25/07/2012
Güvenilir bir arkadaş.Sözünde duruyor. (25/07/2012)
elektro_world_6100 : bizleri tercih ettiğiniz için bizler teşekkürederiz.iyi günlerde kullanın.her türlü telefon tablet pc ve biliişim ürünlerinde en uygun fiyat burada.( 08/11/2012 )
İstanbul ( )
( Alıcı )
Alış tarihi : 14/07/2012
musteri hizmet guzel (14/07/2012)
Aydın ( )
( Alıcı )
Alış tarihi : 28/05/2012
mükkemmel bir satıcı, ALLAH razı olsun. Sonuna kadar ilgilendi ve hep müşteri memnuniyetini korudu. Hiç kafanızda sorular oluşmasın kendisi ile iletişime geçin gerisi hallolacaktır. Tekrar teşekkür ederim, bu kadar doğru ve dürüst olduğunuz için. (28/05/2012)
elektro_world_6100 : bizleri tercih ettiğiniz için bizler teşekkürederiz.bizler herzaman satışlarımızı yaparken kendimizi sizlerin yerine koyup davranmak zorundayız.iyi günlerde kullanın.her türlü telefon tablet pc ve biliişim ürünlerinde en uygun fiyat burada ( 28/05/2012 )

İŞTE ÜRÜNLERİMİZDEN BAZILARI DAHA FAZLA ÜRÜNLERİ SONRADAN EKLEYECEĞİM SİZLERDE ÖZELDEN MESAJ ATIP DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.HERKESE İYİ GÜNLER DİLERİM

EW-10 MODELİ ÇİFT SİM KART KAMERA MP3/MP4 DOKUNMATİK EKRAN FM RADİO BLUETOOTH VİDEO KAYIT TUŞ TAKIMI HEMEN TESLİM STOKTA 300 TL

EW-Q8 MODELİ ÇİFT SİM KART KAMERA MP3/MP4 DOKUNMATİK EKRAN FM RADİO BLUETOOTH VİDEO KAYIT TUŞ TAKIMI 250 TL

EW-388 MODELİ TEK SİM KART KAMERA MP3/MP4 DOKUNMATİK EKRAN FM RADİO BLUETOOTH VİDEO KAYIT TUŞ TAKIMI 200TL

EW-910 MODELİ TEK SİM KART KAMERA MP3/MP4 DOKUNMATİK EKRAN FM RADİO BLUETOOTH VİDEO KAYIT TUŞ TAKIMI 325TL

EW-810 MODELİ TEK SİM KART KAMERA MP3/MP4 DOKUNMATİK EKRAN FM RADİO BLUETOOTH VİDEO KAYIT TUŞ TAKIMI 400 TL EN KİBAR VE EN ŞIK KOL SAATİ TELEFON MODELİDİR TELEFONMU SAATMİ OLDUĞUNU KİMSE KOLAY KOLAY ANLAYAMAZ TAVSİYE EDEBİLECEĞİMİZ EN ŞIK VE KİBAR MODELDİR.

EW-X8 MODELİ ÇİFT SİM KART Wİ-Fİ JAVA MSN KAMERA MP3/MP4 DOKUNMATİK EKRAN FM RADİO BLUETOOTH VİDEO KAYIT TUŞ TAKIMI 400 TL

EW-9110 MODELİ TEK SİM KART KAMERA MP3/MP4 DOKUNMATİK EKRAN FM RADİO BLUETOOTH VİDEO KAYIT TUŞ TAKIMI 340 TL

EW-01 MODELİ ANDROİD 2.2 426 MHZ İŞLEMCİ CAPASİTİF DOKUNMATİK EKRAN TEK SİM KART KAMERA MP3/MP4 DOKUNMATİK EKRAN FM RADİO BLUETOOTH VİDEO KAYIT TUŞ TAKIMI 600 TL TÜRKİYEDEKİ EN İYİ FİYAT GARANTİSİ

EW-S3 TEK(MİKRO SİM KART) / ÇİFT ( NORMAL SİM KART ) SİM KART ANDROİD 4.1.1 1.0-1.2 GHZ ÇİFT ÇEKİRDEK 512MB / 1GB RAM SEÇENEKLERİ 4.7 İNCH 960X540 ÇÖZÜNÜRLÜK CAPASİTİF DOKUNMATİK EKRAN
512 MB RAM =450 TL
1 GB RAM =500 TL

EW-NOTE2 TEK(MİKRO SİM KART) / ÇİFT ( NORMAL SİM KART ) SİM KART ANDROİD 4.1.1 1.0-1.2 GHZ ÇİFT ÇEKİRDEK 512MB / 1GB RAM SEÇENEKLERİ 5.5 İNCH CAPASİTİF DOKUNMATİK EKRAN
512 MB RAM =500 TL
1 GB RAM =550 TL

kol saati telefon için fiyatlarımız 150-600 tl arasında değişiyor özellikler tek hat / çift hat/ve android işletim sistemli

s3 için android 4.1.1 4.7 inch 960x540 çözünürlükte 512 mb /1gb ram ve tek/çift sim seçenekleri

note 2 için android 4.1.1 5.5 inch yine 512 mb /1gb ram ve tek /çift sim seçenekleriyle birlikte

ürünler samsung damgallı olur flip case yani kapaklı kılıf yedek batarya ve ekran koruyucu yanlarında bizden hediyemizdir...

detaylı resim için lütfen özelden mesaj atınız

fox_mulder_61

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

ürünlere baktınızmı almak isterseniz yardımcı olurum

- - - Eklendi - - -

Forum kuralları gereği 24 saat içinde resimler eklemen lazım Aksi durum'da ilan yayından kalkıyormuş !! :)

- - - Eklendi - - -

telefonların fiyat ve resimlerini eklersen iyi olur kardes :)

- - - Eklendi - - -

Referans'ınız varsa açıklamanız sizin açınızdan iyi olacaktır..
ayrıca ürünlerinizden birkaç görüntü koymanız güzel olur

referanslarımızla birlikte bazı ürünlerimizin resimlerini koydum bakabilirisiniz

- - - Eklendi - - -

Hocam telefonlu kol saati demek istiyorsunuz damirim.
Piyasada lg samsung ve bir iki marka var gerisi hepsi çin.
Fiyat ortalamadi yazin ki ona gore insanlar fikir uretsin.

fox_mulder_61

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar fiyatlarımız indirime girmiştir.detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz

BirAcayipAdam

Üye
hocam sizde orjinal 2. El iphone 3gs var mi varsa fiyatı nedir?

MrTech

MrTech

Üye
S2 var mı

fox_mulder_61

Üye
    Konu Sahibi
hocam sizde orjinal 2. El iphone 3gs var mi varsa fiyatı nedir?

merhaba orjinal 3gs yok ama isterseniz orjinal 2.el galaxy fit var bayandan temiz kullanılmış. kutu garantisi devam ediyor.cevabınızı bekliyorum iyi günler dilerim.

- - - Eklendi - - -

merhaba orjinal s2 fiyatımız 650 tl dir cevabınızı bekliyoruz. orjinal 2.el galaxy fit var bayandan temiz kullanılmış. kutu garantisi devam ediyor.cevabınızı bekliyorum iyi günler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt