Uygulama Kodi player video sorunu yardim

Sponsorlu Bağlantılar

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Kodi player video sorunu yardim
Merhaba arkadaşlar kodi player ile iptv izlemek istiyorum linki açtığım sırada ses geliyor fakat görüntü yok neden olabilir teşekkürler

hikmet366

hikmet366

Üye
MX player ile dene derim

Karavelaa

Üye
Merhaba arkadaşlar kodi player ile iptv izlemek istiyorum linki açtığım sırada ses geliyor fakat görüntü yok neden olabilir teşekkürler
IPTV programı en güzelidir. Onu kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: JohanGielen
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama, izlemeye çalıştığın kanal, banttan olabilir. Ve yine filmi oluşturmada bazen boyutu ve biçimi değiştirmek için dönüştürme yapılmışsa orjinalinde ses ve görüntünün uyuşmama gibi bir sorunu olabilir. Bu durumda uygulama içinde ismi geçen tüm playerleri tek tek deneyip test ederek görebilirsin.

Sonuç bütün bunlara rağmen yine hüsran ise, dediğim gibi izlemeye çalıştığın linkteki videoda dönüştürme kesin yapılmış demektir.

• Beğen
Tepkiler: JohanGielen ve 'Şeref'
JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama, izlemeye çalıştığın kanal, banttan olabilir. Ve yine filmi oluşturmada bazen boyutu ve biçimi değiştirmek için dönüştürme yapılmışsa orjinalinde ses ve görüntünün uyuşmama gibi bir sorunu olabilir. Bu durumda uygulama içinde ismi geçen tüm playerleri tek tek deneyip test ederek görebilirsin.

Sonuç bütün bunlara rağmen yine hüsran ise, dediğim gibi izlemeye çalıştığın linkteki videoda dönüştürme kesin yapılmış demektir.
Teşekkürler

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut

divers55

Üye
Sa kodi yi ne şekilde kurdun

Şu an iptv izleyeceğim duruma bağlı ben turkvud kurdum seyrediyorum sorunsuz

arslan3332

arslan3332

Üye
Konu güzel hortlamış :alkis