Kocasını öldürüp, cesedini banyoda 9 ay saklamış!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Kocasını öldürüp, cesedini banyoda 9 ay saklamış!

KIRIKKALE'de, 5 katlı apartmanın birinci katındaki daireden çevreye yayılan pis kokuyu farkeden komşuların ihbarıyla harekete geçen polis, korkunç bir vahşeti ortaya çıkardı. 34 yaşındaki Fatma Sungur'un tabancayla vurarak öldürdüğü eşi 31 yaşındaki Özgür Sungur'un cesedini 9 ay boyunca evin banyosundaki küvete kapatıp, naylon poşetle sararak, çevreye pis koku yayılmasını önlemeye çalıştığı belirlendi. Gözaltına alınan Fatma Sungur, “Beni terkedeceğini söylemesi üzerine kendimden geçip, öldürdüm. Korktuğum için cesedini sakladım” dedi.

Tüyler ürperten cinayet, Gündoğdu Mahallesi, Mustafa Keskin Caddesi'ndeki Bulvar Yapı Kooperatifi'nin 1 nolu dairesinde meydana geldi. Son günlerde girişteki daireden apartmana pis kokuların yayılması üzerine, komşuları dün akşam saatlerinde polise ihbarda bulundu. Verilen adrese gelen Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, bu sırada daireden çıkan bir kadının kaçtığını fark etti. Polis ekipleri, kaçmaya çalışan Fatma Sungur'u yolda yakaladı. Daha sonra dairede inceleme yapan polisler, evin banyosundaki küvetin içinde saklanan erkek cesediyle karşılaştı. Kokmaması için kat kat naylona sarılmış ve çürüşüm cesedin, Fatma Sungur'un eşi Özgür Sungur'a ait olduğu belirlendi.
Gözaltına alınan Fatma Sungur, götürüldüğü Emniyet Müdürlüğü'nde cinayeti itiraf etti. Fatma Sungur, eşi Özgür'ü 2007 yılının Haziran ayında 7.65 mm. çapında ruhsatsız tabancayla vurarak öldürdükten sonra naylonla sarıp sarıp, banyoya götürdüğünü ve küvetin içinde sakladığını anlattı. Fatma Sungur'un ifadesinde, “Cinayeti kıskançlık yüzünden işledim. Eşim beni sürekli olarak terkedeceğini söylüyordu. O gün yine ‘Seni terk edeceğim’ deyince, kendimden geçip, öldürdüm. Korktuğum için 9 aydır sakladım” dediği öğrenildi.

Kırıkkale'de şehir içi minibüs hattında iş bulduğu zaman şoförlük yaptığı öğrenilen Özgür Sungur'un cesedi, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, katil zanlısı Fatma Sungur ise polisteki sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edildi.

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Kadındaki cesarete bak ya :/ Artık insan a demeye korkar oldu ne bu böyle her aklına estiğinde öldürmeye mi kalkıcak milleti kendinden geçmişmiş pehhhh :@

Salihyet

Salihyet

Üye
texax'a döndük :/

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
İğrenç Bi Olay..Kadının Tipinde Bozukluk Var Zaten...

CanceR

CanceR

Üye
eskiden erkler bunu yapıyodu şimdi kadınlarda başladı dünya çığrından çıkyo :(

c3r3n

c3r3n

Üye
kadın erkek farketmez.allah akıl fikir versin...!

FirstClasss

FirstClasss

Üye
hemde türkiyede. way anam way tarkan boşa dememiş :P: :)

CEREN

CEREN

Üye
cesarete bak ya çok iğrenç nasıl kıymış nasıl cesaret etmiş terk ederse etsin yanı ne var kesin kadının akıl sağlığı bozuk çok ürkütücü bide aynı ewde kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...