Sultanbeyli'de eski komşu dehşeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Sultanbeyli'de eski komşu dehşeti
Sultanbeyli'de 60 yaşındaki Mehmet Y., aralarında duygusal ilişki bulunduğu öne sürülen eski komşu Fatma Yüksel ve 13 yaşındaki kızı Elif'i tabancayla öldürüp intihar etti. Korkunç olayı gerçekleştiren şahsın geçen yıl ocak ayında Fransa'dan izne gelen öz kızını da kazayla vurarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Olay, akşam saatlerinde Mecidiye Mahallesi Tavşanlı Sokak'ta meydana geldi. Geçen yıl ocak ayında Fransa'dan gelen kızını, tabancasını temizlerken kazayla öldüren Mehmet Y. (60) bir süre hapis yattıktan sonra 3 ay önce tahliye oldu.

Uzun süre oturduğu Mecidiye Mahallesi'nden taşınan şahıs, üç gün kadar önce yine aynı mahallede, eski evinin yakınlarında bir ev tuttu. Mehmet Y., akşam saatlerinde aralarında bir süre önce duygusal ilişki bulunduğu öne sürülen, hemen karşı evde oturan Fatma Yüksel'in oturduğu eve geldi.

Kızı Elif Yüksel ile marketten gelen Fatma Yüksel, Mehmet Y.'yi görünce eve kaçtı. Mehmet Y. de peşinden girerek Fatma Yüksel'i tabancayla vurarak öldürdü. Yüksel'in kızı 13 yaşındaki Elif de kapının önünde vurup öldüren Yılmaz daha sonra yeniden eve girdi, silahı başına dayayıp intihar etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Olayı haber alıp eve koşan Fatma Yüksel'in eşi Mehmet Yüksel ve oğlu Eyüp Yüksel ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.

Öte yandan çevre sakinlerinden Yunus Aybakan, "Mehmet Bey buradan taşınmıştı. Ancak birkaç gün önce yine burada ev tutmuş. Önceki olaylardan dolayı aralarında sıkıntı vardı. Mehmet Bey, Fatma Yüksel'i eve geldiğini görünce gidip kapıyı çalmış kapıyı açınca da vurmuş. Daha sonra eve gelen küçük kızı da vurmuş sonra da intihar etmiş" diye konuştu.

Komşusunun silahından çıkan kurşunla hayatını kaybeden ilköğretim 8. sınıf öğrencisi Elif Yüksel'in bugün arkadaşlarıyla pikniğe gittiği ve orada resim ve video çektirdiği ortaya çıktı.
 
  • Beğen
Tepkiler: Usta Şirin
Usta Şirin

Usta Şirin

Üye
Aaaa bize çok yakın.. Sultanbeyli ama hiç haberim olmadı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

yavuzkaraca
Cevap
0
Görüntüleme
419
yavuzkaraca
NEXUS
Cevap
0
Görüntüleme
582
NEXUS
Haydar
Cevap
14
Görüntüleme
884
hero14


Üst Alt