Önce karısını öldürdü, sonra polisi aradı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Önce karısını öldürdü, sonra polisi aradı
Mersin'de bir kişi, tartıştığı karısını yatak odasında başından tabanca ile vurarak öldürdükten sonra, polisi arayıp teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Hürriyet Mahallesi Hürriyet Konakları A Blok 12. Kat, 29 numaralı evde meydana geldi. Sabah saat 05.30 sıralarında '155 Polis İmdat' telefonunu arayan bir kişi, 'karısını öldürdüğünü, teslim olmak istediğini' söyledi. İhbar üzerine belirtilen adrese giden polis ekipleri, kendilerine kapıyı açan T.C. adlı şahsı gözaltına alırken, yatak odasında eşi Tülay C.'nın(36) cansız bedeni ile karşılaştı. Cinayet zanlısı koca, suç aleti tabancayı da teslim ettikten sonra polis merkezine götürülürken, olay yerinde yapılan incelemede Tülay C.'nin kafasına sıkılan tek kurşunla öldürüldüğü tespit edildi. Polisin evde yaptığı inceleme sırasında ise, çiftin 13 yaşındaki oğulları M.C.C.'nin , hala her şeyden habersiz halde odasında uyuduğu anlaşıldı.

Yapılan incelemenin ardından ceset, otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, M.C.C., yine her şeyden habersiz halde bir yakınlarına teslim edilerek evden uzaklaştırıldı.

Bir beyaz eşya mağazası işlettiği belirtilen zanlı T.C., hastanede doktor kontrolünden geçirildikten sonra ifadesine baş vurulmak üzere Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Adli rapor için getirildiği hastanede, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan zanlı kocanın, polise verdiği ifadesinde, 'eşiyle sorunları olduğunu, ayrılmak üzere olduklarını, bu sabah da tartıştıklarını' söylediği öğrenildi. (İHA)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt