KMS 9.0 antivürüsü kaldıramıyorum çok acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasin2652

Üye
    Konu Sahibi
KMS 9.0 antivürüsü kaldıramıyorum çok acil yardım
arkadaşlar KMS 9.0 antivürüsü kaldıramıyorum uygulama yöneticisinden veya diğer kaldırma programları ile kaldırma yapacağım sırada telefon kapanıyor.forumda araştırdım epey kaldırma yöntemini bulamadım x-plore yardımıyla silme falan diye bir kaç konuda cevap vermiş arkadaşlar ama nasıl bulup silecem o dosyayı format atmadan kaldırma yöntemini bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim çoğu arkadaş benim durumumda telefonum 5800

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Tekrar Kur Sonra Kaldırmayı Dene

yasin2652

Üye
    Konu Sahibi
tekrar kurulmuyor yükleme başarısız diyor kaldırma işleminin sonuna yaklaştığında dosya silinemiyor diyor çözemedim bu işi sabahtan beri uğraşıyorum

*-king-*

*-king-*

Üye
tekrar kurulmuyor yükleme başarısız diyor kaldırma işleminin sonuna yaklaştığında dosya silinemiyor diyor çözemedim bu işi sabahtan beri uğraşıyorum

hafıza kartına format at önce lazım olanları yedekle veya bılgısayara at

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
bunu dene *#7370# ardında güvenlik kodunu gir tel otomotik kapanır acılır. DİKKAT! tüm verileri siler hafza kartını cıkart rehper yedeğini al

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Kasperskyi Aç İlk Korumasını Kapat Sonra Kaldırmayı Dene Bide

M.D.hakan

M.D.hakan

Üye
evet bütün güvenlik korumalarını devre dışı bırak sonra kaldırmayı dene kaldırınca teli yeniden açmanı ister

yasin2652

Üye
    Konu Sahibi
peki nasıl devre dışı bırakacam güvenlik korumasını rica etsem tarif edermisniz

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
uygulamayı açıp koyduğun şifreyi girdikten sonra koruma yazısını görürsün ona gir sonra devre dışı bırak de

CYBERstix

CYBERstix

Üye
kardeş bu sıkıntıyı ben de yaşamıştım.Ama şu şekilde çözdüm.yapman gereken şey kaspersky i ilk kurarken senden bir şifre,kod gibi bişey belirlemeni ister. kendi belirlediğin bu kodu hatırlaman gerekiyor.Silerken de bunu girmeni ister.hatırlarsan olay çok basit.ama hatırlaması mesele diyosan işin biraz zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...