klonulu galaxy s2 hakkında yardımınız lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cirkinn

Üye
    Konu Sahibi
klonulu galaxy s2 hakkında yardımınız lazım
arkadaşlar elimde imeisi klonlanarak kayıt edilmiş bir s2 var. buna yazılım yüklersem (cfw rom) ve ya güncellersem imei silinir mi? silinirmiden kastım imei orjinale döner mi? sanırım böyle bir sorun vardı. ve ya pasaport bulsam ve orjinal imei dönüp kayıt ettirmek mümkün mü? nette araştırdım bi şey bulamadım.

klongs

klongs

Üye
silinme ihtimali var imeinin yedeğini alırsan bir şey olmaz silindi diyelim yedek atmadın stock romu tekrar yüklersin düzelir

cirkinn

Üye
    Konu Sahibi
hay allah razı olsun çözümü varsa tamamdır. peki orjinal imeiye dönüp kayıt ettirebiliyormuyuz?

enaa_881

enaa_881

Üye
kardes gidip telefonun arkasinda yazan orjinal imei numarani attir telefona sonra pasaportla gidip kaydini yaptirabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
serkan719

serkan719

Üye
Rom yuklerken silinmez
Download modunda yuklicen odinden

ZaZuM

ZaZuM

Üye
benim bildigim yurt disindan gelen cihazi 3310 gibi internete giremeyen bi cihazın imeisini atarsaniz internete girdiginizde gsm operatörleri veya telekominikasyon kurumu bunu fark edip imei kapatabiliyorlar

cirkinn

Üye
    Konu Sahibi
kardes gidip telefonun arkasinda yazan orjinal imei numarani attir telefona sonra pasaportla gidip kaydini yaptirabilirsin

Rom yuklerken silinmez
Download modunda yuklicen odinden

çok sağolun allah razı olsun :)

benim bildigim yurt disindan gelen cihazi 3310 gibi internete giremeyen bi cihazın imeisini atarsaniz internete girdiginizde gsm operatörleri veya telekominikasyon kurumu bunu fark edip imei kapatabiliyorlar

inş yakalmazlar beni :P

Şehriyar

Şehriyar

Üye

Katılıyorum..

EFS klasörünün yedeğini alırsan imei değişse bile yedeği geri yükleyerek geri getirebilirsin.

cirkinn

Üye
    Konu Sahibi
yarın lys sınavım var hemen ardından araştırmaya başlarım efs klasörüymüş imei yedeklemesiymiş vs. hepinize çok teşekkür ederim. allah razı olsun.

cirkinn

Üye
    Konu Sahibi
telefonu root ettim başarılı geçti ama telefon ünlemde kaldı. superoneclick programını çalıştırmam lazımmış onu bilmiyordum. tekrar root işlemlerini başlattım superoneclick programını çalıştırdım yanıt vermiyordu adb.exe yi manuel sonlandırdım bu seferde waiting for device de kalıyor. ne yapmalıyım?

- - - Eklendi - - -

tamamdır hallettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt