Galaxy S2 Cyanogen Mod 11

Sponsorlu Bağlantılar

m_uzun6

m_uzun6

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Cyanogen Mod 11
Merhaba arkadaşlar telefonumda birkaç rom kullandıktan sonra orjinal roma döndüm android 4.4 çıktıktan sonra 4.4 rom yüklemeye karar verdim biraz araştırdım ve cyanogenmed 11 4.4 müş telefonum galaxy s2 fakat bu romu yükleyemedim ne kendisini nede gappsını yükleyebiliyorum yüklemeye çalışınca Installation aborted (7) hatasını veriyor ve daha yüksek cwm sürümünü istiyor. Galaxy s2 için cwm 6.0.2.7'yi bulamadım sanırım bu yüzden yüklenmiyor. bana cyanogenmod 11 i yüklememde yardım edecek birisi var mı?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Kardeşim bu linkte olan CWM yi indir. Bunu bi kur. Daha sonra CM 11 i kurmayı dene bi.

m_uzun6

m_uzun6

Üye
    Konu Sahibi
Cwm yi yükledim fakat cm11'i yüklek için tıkladığımda "status 7 installation aborted" hatasını veriyor

Purgatory-

Purgatory-

Üye
Cm11 yüklemen için ilk önce. 4.4 Kernel yüklemen Lazım xda da Gustavo Kernel var ilk önce onu flasla sonra reboot recovry yap ondan. Sonra cm11i yükle

Son düzenleme:
TheMadness

TheMadness

Üye
CWM 6.0.4.4 ve üstü kurmanız gerekli CM11 için

m_uzun6

m_uzun6

Üye
    Konu Sahibi
6.0.4.4 üstünü bulamadım link atabilir misiniz?4.4 Kernel yüklemeye çalışınca da Installation aborted (7) hatasını veriyor

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Sorununu tam bulamadım. Ama kernel çok farklı. CM 11 i kurduktan sonra değiştirebileceğin bir şey o. Yani onu kurmadan önce CM11 i kurman gerek. Sana attığım CWM sürümüde son sürüm. Belki xda da bulabilirsin bi bak derim. Buradan da bakabilirsin..

mardok

mardok

Üye
S II telefonum yok ama o hata bildiğim kadarıyla kernel ile alakalı; indirdiğin yerde kernel ile alakalı birşey söylemiş olmaları lazım yoksa xda'da şuraya bak

m_uzun6

m_uzun6

Üye
    Konu Sahibi
Tamam fakat Kernel yükleyemiyorum ilk önce verdiği hatayı çözmemiz gerekiyor sanırım

sakli_girdap

Üye
Yardımcı olursanız bende sevinirim