Telefon Tavsiyesi Kliksa'dan LG G2 Aldım.Hangi Teknik Servis Tarafından Garantilidir?

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Kliksa'dan LG G2 Aldım.Hangi Teknik Servis Tarafından Garantilidir?
Kliksa'dan LG G2 Aldım.Hangi Firma Tarafından Garantilidir?
KVK,Genpa veya delta servis hangisi tarafından garantilidir?Ve ya Netcell mi?

Son düzenleme:

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Hiçbiri kliksa garantili

caps6

caps6

Üye
kutunun üzerinde yazar bende kliksadan telefon almayı düşünüyordum şikayetleri görünce kararsız aldım

baby_face_

baby_face_

Üye
Kliksa'dan LG G2 Aldım.Hangi Firma Tarafından Garantilidir?
KVK,Genpa veya delta servis hangisi tarafından garantilidir?Ve ya Netcell mi?
Paralel ithalat ürünü olduğu için, ithalatçı garantili. Yani bir sorun olduğu zaman kvk ya değil kliksa ya yollayacaksın.
Zaten orda kocaman yazıyla belirtmişler ithalatçı garantili diye..

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Paralel ithalat ürünü olduğu için, ithalatçı garantili. Yani bir sorun olduğu zaman kvk ya değil kliksa ya yollayacaksın.
Zaten orda kocaman yazıyla belirtmişler ithalatçı garantili diye..
Peki delta Servis'e gönderebilir miyim?Önceden almış birisi var mı?

baby_face_

baby_face_

Üye
Zannetmiyorum.

fk555897

fk555897

Üye
Eğer ithalatçı firma garantili ise aldığın yer telefonun servisidir yani kliksa. Onun dışında KVK, Telpa gibi kuruluşlar Yalnızca ücret alarak tamir ederler.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Eğer ithalatçı firma garantili ise aldığın yer telefonun servisidir yani kliksa. Onun dışında KVK, Telpa gibi kuruluşlar Yalnızca ücret alarak tamir ederler.
O nasıl oluyor klisa mı yedek parça üretecek?

baby_face_

baby_face_

Üye
Yedek parça üretmesine gerek yok bir şekilde parçayı temin edip kendi servislerinde monteliyorlar. Paralel ithalat deyince hemen korkmanıza gerek yok. Bir sorun olduğu zaman kendi yetkili servisinden daha güzel ilgileniyorlar. Toshiba pc de yaşadım ordan biliyorum.

caps6

caps6

Üye
sorun olduğunda kliksaya göndereceksin telefonu onlar anlaşmalı oldukları firmaya yollayıp sorun çözülünce sana gönderecekler gold bilgisayarda böyle telefon fiyatları normale göre indirimli oluyor

Son düzenleme:
Hasand.

Hasand.

Üye
bence garantılıdır arkadasım

0MG90

0MG90

Üye
Kutusunda yazar. İthalatçı garantili. Hangi servis ise ona yollayacaksın.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Telefonu almışın tadını çıkarmadan tamircimi arıyoron. :D bak keyfine bir şey olursa verirsin hallederler.

Invoke

Invoke

Üye
Diğer konu kilitlenmiş, Android L falan sormuşsun.
Yok, yükleyemezsin. :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
meg1ddo

meg1ddo

Üye
bildiğim kadarıyla lg nin kvk genpa ve teleservice ile anlaşması yok, LG Türkiye genelde kendisi bakar cihazlarına onun dışında Başarı ile de anlaşmalı, yani Başarı ve LG dışında yetkili servis yok, LG türkiye ve Başarı 'nın getirtmediği cihazlara onu getiren bakar, yani kliksa nın cihazları LG türkiye veya Başarı çıkışlı degilse kliksa nin kendisi bakar servise.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
En iyisini yapmışsınız süper telefon lg g2 :) Windows Phone dan sonra iyi gelmiştir. :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: blackcemre

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
En iyisini yapmışsınız süper telefon lg g2 :) Windows Phone dan sonra iyi gelmiştir. :)

Özellikle 920'den sonra iyi gecek diye düşünüyorum.Ama yine ikinci el bir lumia 620'de elimde bulunuyor :DKliksa nereye gönderir telefonu?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Özellikle 920'den sonra iyi gecek diye düşünüyorum.Ama yine ikinci el bir lumia 620'de elimde bulunuyor :DKliksa nereye gönderir telefonu?

Bende g3 32gb ye geçeceğim inşallah. 920 yi anneme vereceğim yine kullanırım arada :D Bu arada kliksa kendi anlaşmalı olduğu servise gönderir neresi bilemeyiz. :)

• Beğen
Tepkiler: blackcemre

Üst Alt