Nasıl Yani?Lg ye gönderemezmiyim bozulduğu zaman?Paralel ithalat mıdır?Hiçbiri kliksa garantili
Paralel ithalat ürünü olduğu için, ithalatçı garantili. Yani bir sorun olduğu zaman kvk ya değil kliksa ya yollayacaksın.Kliksa'dan LG G2 Aldım.Hangi Firma Tarafından Garantilidir?
KVK,Genpa veya delta servis hangisi tarafından garantilidir?Ve ya Netcell mi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Peki delta Servis'e gönderebilir miyim?Önceden almış birisi var mı?Paralel ithalat ürünü olduğu için, ithalatçı garantili. Yani bir sorun olduğu zaman kvk ya değil kliksa ya yollayacaksın.
Zaten orda kocaman yazıyla belirtmişler ithalatçı garantili diye..
O nasıl oluyor klisa mı yedek parça üretecek?Eğer ithalatçı firma garantili ise aldığın yer telefonun servisidir yani kliksa. Onun dışında KVK, Telpa gibi kuruluşlar Yalnızca ücret alarak tamir ederler.
Yedek parça üretmesine gerek yok bir şekilde parçayı temin edip kendi servislerinde monteliyorlar. Paralel ithalat deyince hemen korkmanıza gerek yok. Bir sorun olduğu zaman kendi yetkili servisinden daha güzel ilgileniyorlar. Toshiba pc de yaşadım ordan biliyorum.O nasıl oluyor klisa mı yedek parça üretecek?
sorun olduğunda kliksaya göndereceksin telefonu onlar anlaşmalı oldukları firmaya yollayıp sorun çözülünce sana gönderecekler gold bilgisayarda böyle telefon fiyatları normale göre indirimli oluyorO nasıl oluyor klisa mı yedek parça üretecek?
Diğer konu kilitlenmiş, Android L falan sormuşsun.
Yok, yükleyemezsin.![]()

Özellikle 920'den sonra iyi gecek diye düşünüyorum.Ama yine ikinci el bir lumia 620'de elimde bulunuyorEn iyisini yapmışsınız süper telefon lg g2Windows Phone dan sonra iyi gelmiştir.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Kliksa nereye gönderir telefonu?Özellikle 920'den sonra iyi gecek diye düşünüyorum.Ama yine ikinci el bir lumia 620'de elimde bulunuyorKliksa nereye gönderir telefonu?
Bu arada kliksa kendi anlaşmalı olduğu servise gönderir neresi bilemeyiz.