Evet bunu duymuştum. Bu sıkıntı olmuş.
e72 guzel. ben de yedek klavyeli alayim dedim zamaninda e63 alcaktim sonra htc chacha aldim pisman oldum hafiza yetersiz sarj nokia gibi iyi degil hic androidlere yada blackberrylere bakma bence
Evet e6 herşeyi ile daha prof. Kamera ekran sistem dokunmatik cabası. Ama şu var e serisi hacklanmiyor gibi250-350 arası e6 bulmak mümkünken e72 saçma olmaz mı
Nokia e6 şarj konusunda en iyisi 1500 mah batarya var. Baktığın zaman bir androide göre az ama symbianda çok iyi gidiyor. Çünkü ekran küçük zaten symbianda çok fazla sistem isteyen bir işletim sistemi değil. Whatsappı kurarsın 2 gün şarj bitmeden kesintisiz müzik bile dinlersinStabillik, şarj, facebook, Whatsapp, müzik, mesaj yazmak
e72 falan filan iyidir ama e6 symbian 3 olduğu için daha stabil ve daha şıktır.2. el sağlam bi tane alsın benceNokia e6 şarj konusunda en iyisi 1500 mah batarya var. Baktığın zaman bir androide göre az ama symbianda çok iyi gidiyor. Çünkü ekran küçük zaten symbianda çok fazla sistem isteyen bir işletim sistemi değil. Whatsappı kurarsın 2 gün şarj bitmeden kesintisiz müzik bile dinlersine72 falan filan iyidir ama e6 symbian 3 olduğu için daha stabil ve daha şıktır.
,
çatır çatır hackleniyo hiç bi sıkıntısı yok klavyeli bi telefon olarakta güzel 250 300 tl ye ikinci el bulabilirsin hatta yeni telefon alsam satarım bile sana
e72 mi e6 mı diye sorarsan e6 tabiki sistemi e72 e göre daha yeni daha fonksiyonel facebook uygulaması kendininki iyi değil ama yan uygulama indirip rahat edebilirsin
şarjda da götürür seni baya