Telefon Tavsiyesi Klavyeli yedek telefon alacağım. Hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
tarayıcıdan giriyosun uygulamayı kullanamıyosum bbm paketi yapman lazım o da ayrı para zaten

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Evet bunu duymuştum. Bu sıkıntı olmuş.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
e72 guzel. ben de yedek klavyeli alayim dedim zamaninda e63 alcaktim sonra htc chacha aldim pisman oldum hafiza yetersiz sarj nokia gibi iyi degil hic androidlere yada blackberrylere bakma bence

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
e72 guzel. ben de yedek klavyeli alayim dedim zamaninda e63 alcaktim sonra htc chacha aldim pisman oldum hafiza yetersiz sarj nokia gibi iyi degil hic androidlere yada blackberrylere bakma bence

haklısın kardeş benim bi arkadaşım da cha cha dan baya çekmişti

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Tamam o zaman son olarak e72 ile asha 302 kıyaslasak temiz bir asha 302 buldum da 150 tlye

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
asha 302 daha yeni ama s40 işletim sistemine sahip e72 daha eski ama s60 işletim sistemine sahip ve malzeme olarak baktığımızda e72 daha iyi ashanın internet bağlantı hızı falan nasıldır hiç bilmiyorum ama çok vasat değilse asha 302de düşünebilirsin sonuçta asha 150 tl e72 250-350 tl arada baya bi fark var

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
250-350 arası e6 bulmak mümkünken e72 saçma olmaz mı

bilo45

bilo45

Üye
kardeş bende Samsung chat 527 var satayım sana :) herhangi hiçbir sorunu yok ayrıca garantiside devam ediyor :) düşünürsen..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Stabillik, şarj, facebook, Whatsapp, müzik, mesaj yazmak
Nokia e6 şarj konusunda en iyisi 1500 mah batarya var. Baktığın zaman bir androide göre az ama symbianda çok iyi gidiyor. Çünkü ekran küçük zaten symbianda çok fazla sistem isteyen bir işletim sistemi değil. Whatsappı kurarsın 2 gün şarj bitmeden kesintisiz müzik bile dinlersin :D e72 falan filan iyidir ama e6 symbian 3 olduğu için daha stabil ve daha şıktır.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Nokia e6 şarj konusunda en iyisi 1500 mah batarya var. Baktığın zaman bir androide göre az ama symbianda çok iyi gidiyor. Çünkü ekran küçük zaten symbianda çok fazla sistem isteyen bir işletim sistemi değil. Whatsappı kurarsın 2 gün şarj bitmeden kesintisiz müzik bile dinlersin :D e72 falan filan iyidir ama e6 symbian 3 olduğu için daha stabil ve daha şıktır.
2. el sağlam bi tane alsın bence :),
sonra burdanda orjinal batarya al 2 tane yada 1 tane sorunsuz kullan :)

Son düzenleme:
Invoke

Invoke

Üye
Düzenleme: vazgeçtim.***

Uhops

Uhops

Üye
Asha 303. :oke: :)

avcitalip

avcitalip

Üye
bence asha'dan uzak durun :)

emiryesildemir

emiryesildemir

Üye
benim E6 telefonum var ilk başlarda hacleyemedimde bi forumdan buldum ve kolayca hackledim gayette yüklüyorum uygulamaları

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Yaza doğru iki cihaz alıyorum . Htc dokunmatik yada gmd 2. Ve nokia x2 dual . Yada 206 dual. Bunlar olmasa da
Sony m2 dual yada htc 700 dual

yusuf1998x

Üye
nokia e7 var

LimePie

LimePie

Üye
E72 bu işte iyidir nokia kalitesi tartışılmaz

sLeepLe

sLeepLe

Üye
kim diyo e6 hacklenemez diye :D çatır çatır hackleniyo hiç bi sıkıntısı yok klavyeli bi telefon olarakta güzel 250 300 tl ye ikinci el bulabilirsin hatta yeni telefon alsam satarım bile sana :D e72 mi e6 mı diye sorarsan e6 tabiki sistemi e72 e göre daha yeni daha fonksiyonel facebook uygulaması kendininki iyi değil ama yan uygulama indirip rahat edebilirsin :) şarjda da götürür seni baya

Üst Alt