Telefon Tavsiyesi Klavyeli telefon tavsiyesi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxsaloemoxx

Üye
    Konu Sahibi
Klavyeli telefon tavsiyesi.
Selam arkadaşlar. Bana klavyesi olan telefon lazım. 5800'ımın ı mesaj yazmaktan bozuldu. :) Maximum 400 liraya klavyesi olan bir telefon önerirmisiniz. Genellikle mesaj için kullanılacak. Samsung chat 335 hoşuma gitti. Nokia c3 de güzel bunlar yada başka bir telefon önerebilirmisiniz bana?

farukozer4444

farukozer4444

Üye
nokia c3 kesinlikle.. ben de bugün aldım 340 tl ye. süper bi telefon. bana msj ve internet lazımdı. onu aldım süper bi telefonnnnn

deha83

deha83

Üye
istediğin sadece qwerty klavye ise şuan nokia c3 indirimde 330 gibi bir fiyatı var hepsiburadada ama bir site daha var onda da uygun aynısı 300 tl gibi alalımbakalım.com sanırım. bende eşime bakıyorum ama sorun şu ki 400e kadar olanların hepsinin kamerası 2.0mp ve video çekimleri berbat. incelemeleri yorumları vs. çok araştırdım. Diğer bir seçeneğin LG c305 oda qwerty klavyeli fiyatıda 320 civarı özellikler aynı. bu LGnin birde wing olanı var wlan mevcut bunda.
En son piyasaya çıkan Samsung S3353 Trevi var oda wlan bağlantısı sunuyor 300tl civarı. nokia x2-01 vga kameralı 320tl... LG GW300 Etna var yorumları kötü 250tl....
Tabi 400tl sınırı koyduğun için blackberry'e hiç girmiyorum..
Başka arkadaşa önermiştim...

hoss

hoss

Üye
c3 de donma rest atma sorunu var samsung chat veya blackberyy 8520 daha iyi tercih olur
dokunmatik istiyorsan i5510 oneririm hem klavyeli hemde kapasitif ekranli 5800 gibi basmatik degil

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
corby pro

Elektr0

Elektr0

Üye
tutulmayan bir model ama LG GW620 tam bir klavye var + dokunmatik + android(ilk sürümü v1.5) fiyatıda teknosa.com da 500 TL.

selda_Seni11

Üye
Samsung B5310 tavsiye ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...