siz de başka klavyete yönelin en iyisi ama orjinal klavye daha güzel duruyorhadi hayırlı olsun konuda bitmiş olurAbicim suan google klavye ile yaziyorum. Bu malin orjinali kullanmadiktan sonra bir anlami kalmaz. Google klavyede titresim var ama gorundugu gibi turkce karakter yok. Samsung batirdi bu konuda kendini...
Sonunda kendime klavye buldumXperia klavye de herşey var
![]()

Merhaba samsung a5 2016 var elimde android 6 yüklü. Naptıysam bu telefonda klavye titreşimini açamadım daha doğrusu bulamadım. Harici bir klavye de yüklemek istemiyorum acil önerilerinizi bekliyorum vesselam.
Veri silmeyi denemedim de, güç tasarruf modu kapalı zatenbir yerde samsung klavyenin verilerini silmeyi ve güç tasarruf modunu kapatmayı önermişler bu sorun için![]()
Cihan hocam ve TheLastRevolation arkadaşım vallahi aktif etmediğim yer, denemedim şey kalmadı. Xperia klavyede sıkıyor...
Veri silmeyi denemedim de, güç tasarruf modu kapalı zaten
Abicim haklısında türkçe dili olmayınca ne anlamı olur. Türk adamızkardeş o zamanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdene derim her cihaz değiştirdiğimde cihazın kendi klavyesini kaldırıp bunu kurarım ve alışınca gerçekten mükemmel bir klavye