combofixin namını duymuştum teyit etmek amaçlı kendi sitesinden de indirmeme rağmen w8.1 desteği yok diye uyarı veriyo program ve uyumluluk modu da yemiyor maalesef.ccleaner la bu dosyaları temizlemeden önce bi tek malwarebytes anti malware programıyla sistem taraması yaptım.o da bazı şeyler buldu ama dosyalar hala olduğu yerde durunca ben de ccleanerla temizledim.merak ettiğim bu silmenin kalıcı çözüm olup olmadığı.yani c ye sızmamıs görünüyo ama sonucta virüs bu,kendini oraya saklamış da olabilir. ha ayrıca şunu da eklemekte fayda olabilir.bu olay için pc konusunda benden biraz daha fazla bilgi ve deneyimi bulunan arkadaşıma danıştım av falan gerekir mi,gerekirse hangisini önerirsin diye sordum?o da eğer garanti bankasında hesabın varsa internet şubesine giriş yap lisanslı av(adı webroot bu arada) veriyo,ben şimdilik onu kullanıyorum,işimi görüyo deyince,onu indirdim ve dosyaları sildikten sonra onunla yaptığım taramada connectify programının activator dosyası dışında bir şey çıkmadı uyarı olarak.