Klasör Gizleme

Sponsorlu Bağlantılar

red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
    Konu Sahibi
Klasör Gizleme
MERHABA ARKADAŞLAR VERİLEN BÜTÜN KLASÖR ŞİFRELEME PROGRAMLARINA TAŞ ÇIKARACAK BİR YÖNTEM

BAŞLIYOR ……
1,

DOSYALARINIZI SAKLAMAK İÇİN EN GÜVENLİ YER OLAN Bİ YERİ SEÇİN ….VE KLASÖR OLUŞTURUN

2,

KLASÖRÜN ÜSTÜNDE SAĞ TUŞ TIKLAYARAK AD DEĞİŞTİR YADA F2 YAPINIZ …

3,

YAPACAĞIMIZ ( ALT + 0160 ) ALT TUŞUNA BASILI TUTARAK 0160 I GİRİN VE PARMAKLARINIZI EN SON ALT TUŞUNDAN ÇEKİN …

4

VE BU ŞEKLE GELİCEK DEVAMI VARR ………………

5,

BUNDAN SONRAKİ KLASÖR SİMGESİNİN DEĞİŞTİRMEK KLASÖRÜN ÜSTÜNDE SAĞ TUŞ YAPARAK ÖZELLİKLER -- ÜSTTEN ÖZELLEŞTİR – SİMGE DEĞİŞTİR DEYİP BOŞ BİR YERİ SEÇİN KOLAY GELSİN ….

6,

SAYFADA ÜSTÜNE TIKLAMADIKTAN SÜRECE ORADA KLASÖRÜN OLUP OLMADAIĞINI ASLA BİLEMEZSİNİZ ………..

7 ,

SADECE ÜSTÜNÜ SEÇİLİ HALE GETİREREK BELLİ EDEBİLİRSİNİZ KLASÖRÜN ORADA OLDUĞUNU

İŞTE BUNUDA BAŞKA BİRİSİ YAPARSA SİZİN BİLGİSAYARINIZDA ONLARDA GÖRÜR

EN BAŞTA DEDİĞİM GİBİ BİLGİSAYARINIZLA UĞRAŞACAK KİŞİNİN AKLININ UCUNDAN GEÇMİYECEK Bİ YERE YAPARSANIZ TAM GÜVENLİKTE OLMUŞ OLUR (alıntı )

hidayet

hidayet

Üye
alt+0160 yapıyorum olmuyo sebep nedir :sn:

NobLe

NobLe

Üye
ewt arkadaşım alt+0160 olmuyo sen emin msiin bunan denedim işe yaraamıyo:bann::nono:

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
saol ama bende denemiştim olmamıştı

lyon_69

lyon_69

Üye
saol denedim oldu

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
saol kardeş ok dara uğraşacağımıza herkezin bildiği bi yöntemdir bu ama klasöre sağ tıklayıp özellikler sonra gizle ikonunu seçip sonra klasöre girdikten sonra araçlar klasör seçenekleri dedikten sonra orda görünüm sekmesi var onu seçip gizli dosya ve klasörler altındaki gizli dosya ve klasörleri gösterme seçeneğini seçip onaylasak olmaz mı ??? :sn: :sn:

hidayet

hidayet

Üye
meseleyi çözdüm klavyeden alt tuşa basılı tutarken sağ taraftaki sayıları kullanarak 0160 a basıcakmışız ben diğer tarafı kullanıyordum mesele çözülmüştür teşekkürler :oke: