Klasik Öğrenci Evi (Çü)

Sponsorlu Bağlantılar

Altun.

Altun.

Üye
walla sen iyi dönebilmişin maxicepe ew değil sanki meyhane benimde öğrenci ewim war ama en fazla kola şişesi war kahvaltıda bira mı iilirmiş hem. hocalarınız iyi dayanıyr walla sosya ilişkilerinizde pek sağla gibime gelmyr?!!

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Heyy maşşallah :)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
:( gitti şişeler 1364 tane olmusdu sattik buzdolabi ile tost makinesi aldik...sicak baslayinca koku yapmaya baslamisdi bide millet memleketlere donecek satildi ama karsiliginida aLdik ;) son hali facebookda war...

Solamente

Üye
Yazık yaa kendinize acımıyomusunuz siz hiç :(

Calaissien

Üye
bu şişeler depozitoluysa zenginsiniz demektir

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:( gitti şişeler 1364 tane olmusdu sattik buzdolabi ile tost makinesi aldik...sicak baslayinca koku yapmaya baslamisdi bide millet memleketlere donecek satildi ama karsiliginida aLdik ;) son hali facebookda war...

Buzdolabı mı :kop: Efes Pilsen yaptığınız maddi katkılardan dolayı bira dolabı mı hediye etti size? :ehe

Şaka bir yana maşallah diyorum size! :alkis:alkis:alkis Bari tost makinasıyla da düzgün bir kahvaltı yapın artık :)

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
koptum yaaa napmışsınız böyle koleksiyonmu :)

Salihyet

Salihyet

Üye
yeni gördüm, içki içmek bana ters.. içki içenle fazla muhattap olmam.. hıh :ehe ama deniz epeydir sitede yok, gelip gidio, arkasından konuşmak gibi olur.. :P:

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
epeydir yokdum tahmin edebilecegin gibi siteye giremiyordum ki kalvye de tuslari gorebilsem maxicep yazacamda olmuyor neyseki seni hatirliyabiliyorum...:pro:

:D

brhm32

brhm32

Üye
vay beee bunların depozitolarıyla 1 kasa daha alınır.ayrıca tebriklerrr:yuru

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
resim e-mail yolu ile alakasiz kisiler sahiplenerek siteleri kendi bazi amaclarina kullanmak icin arac etmisdir..lutfen kanmayin...

ayrica facebookda sayisiz kisinin profilinde var :(

bu sene tekrar basladik arkadaslarla bulundugumuz psikolojik durumlardan dolayi bu yil daha hizli ilerliyoruz simdiden 750 oldu yeni resimleri yakinda eklerim...

c3r3n

c3r3n

Üye
:nono: iç iç nereye kadar..

erfc20

erfc20

Üye
bu kadar çok içilmez günah yaw

Anıl Umut

Emekli Yönetici
İçin için 1000. şişeyi de beklyorum sizden..:D:D
Nice 1000 lere..

teomaxi

teomaxi

Üye
sayabildiğim kadarıyla 680 falan ama 650den az değil

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
en son satarken biz saydik zaten 1364 tane idi.. tabi bu resim son hali degil...

Üst Alt