Klasik Öğrenci Evi (Çü)

Sponsorlu Bağlantılar

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
Klasik Öğrenci Evi (Çü)
Daha Öncesinde Mutfakdaydi Ancak

Daha Sonrasinda Salona Taşımak Zorunda Kaldık...:oke:

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

iremm

iremm

Üye
:sahan: yuhhh bu neyaaa burası ciddi sizin ev mi yani öğrenci evi? abartsaydınız :ehe

POWER

POWER

Üye
Yuh!!! :ehe

yasirarslan

yasirarslan

Üye
yuhhh kaçtane bu yaa kaç lira ödediniz

white_pearls

white_pearls

Üye
ayyaş yaaa bunlar

keremerson

keremerson

Üye
Off off offf gömü yatıyo gömüüü :D

yasirarslan

yasirarslan

Üye
kokudan nasıl duruyonuz

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
Yok herhangı bir koku olmuyor...730 lardaydi en on...biralar ve i kac vodka sara visk felan fila war anca buyuk resimde onlar bavuldaydi blki sonra guncelerim...ev benim ev yani ogrenci evmiz 4 kisiyiz 3 kisi iciyoruz ne kadar da oldu diye sarsaniz 4 ay oldu ben bu 4 ayin 2 ayinda evdeydim =) bende katıldıkdan sonra baya bi buyudu

karides

Üye
Yok herhangı bir koku olmuyor...730 lardaydi en on...biralar ve i kac vodka sara visk felan fila war anca buyuk resimde onlar bavuldaydi blki sonra guncelerim...ev benim ev yani ogrenci evmiz 4 kisiyiz 3 kisi iciyoruz ne kadar da oldu diye sarsaniz 4 ay oldu ben bu 4 ayin 2 ayinda evdeydim =) bende katıldıkdan sonra baya bi buyudu

Olluum siz kafayı mı yediniz. Lan biz de içerdik sabahlara gadar, hatta 1998 senesinde hiç unutmam sabah kahvaltısında bile içerduk. Ama böyle yapmazdık gardaşım. Hem bunların depozitoları da iyi tutar be hacı. Ollum hemen değerlendirsenize.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
bizde sabah basladigimiz olyor gece birini dgum gunu oluyor cok bira alinir abah 3-4 kalyo sabah kalkiyoruz arkadasla pasta bra yapiyoruz sabah 9 da :D sonra okua =)

karides

Üye
Çorbacı? çorbacı yok mu yakınlarda bi yerde. Şöyle sıcak bi sabah çorbası (içebilirsen işkembe), sonrası ver elini okul. Var ya gözlerimi yaşarrtın be dostum. Ne günlerdi be.
Bayrağı sizin gibi genç arkadaşlara teslim ettik ve inanıyorum ki siz daha da ileriye taşıyacaksınız.:D :D

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
inasllah abi bu arada karsılık lı konusma gibi oluyo ama ozledim seni ya maxicepe tam donusum 4 gun sonra =)

karides

Üye
inasllah abi bu arada karsılık lı konusma gibi oluyo ama ozledim seni ya maxicepe tam donusum 4 gun sonra =)

Bekleriz seni dostum, bekleriz.

Ya şakası bir yana da, takdir edlicek bir sanatsal çalışma yapmışsın. :worshippy::worshippy:

Eee ne de olsa 4 ayın emeği var, bu çalışmada.

Daha nice başarılarını bekleriz.

ouSahin

ouSahin

Üye
:D güzel duruyorlar bakkala git depozitosunu al :D

CEREN

CEREN

Üye
öğrencı evinden çok birhaneye benzıyor

mservank

mservank

Üye
İnsanlar neden kötü alışkanlıkları övünülecek bir araç olarak gösterir anlamam?:bilmem:

CanceR

CanceR

Üye
enterasan heralde bunlarda bira şişesi koleksiyonu yapıyolar :D

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Gittim , gördüm , içtim :ehe

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
Sana Gore Kotu Bana gore iyi ya da bu kotu ben ovulecek ya da güzel mi nasil icdik ama demedim sen burdan bunu cikarmis olabilirsin ;) bu resimden bu cikan bu cumleden de eminim guzel bir seyler cikarabilirsin ayrica ovunelecek olmadigina bende katiliyorum ancak ovunulecek bir sey warsa bizim onu orda biriktirmemiz ovunelim diye degil sadece biriktrip toptan satip tekrar bi seyler alabilmek ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt