KKTC Turkcell 3G Mobil İnternet Paketleri ve Ücretleri

Sponsorlu Bağlantılar

chatlaq_master

Üye
selam arkadaşlar.ben kıbrısta kalıyorum vede 3g kullanıyorum.sınırsız paket aylık 70 ytl üzerinden internete her yerden girebiliyorum.sahil vede dağ gibi yerlerdede çekiyor.kontor diye bir şey yoq.sadece 70 ytl şifre alıyorsun.öyle giriyorsun nete.modem 150 ytl üzerinden satılıyor.vede türkiyedede çekiyor.kıbrıstan geri konyaya geldim.konyadada çekiyor.istediğim yerden laptopla netteyim.çokk güsel birşey istek üzerine satışlarımız var.isteyen arkadaşlar.

[email protected] adresinnden bana ulaşbilirler

saygılar...

--------------- Ekleme ---------------

bide telefona gerek yok.sadece modem sizi ilgilendiriyor.vede hız deseniz süper.ttnet falan yanında halt etmiş.siteme rapid üzerinden upload ediyorum.100mb partı sadece 1dk sizce nasıl????

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Konu İçin Teşekkürler!!

darülmendep

darülmendep

Üye
Arkadaşlar bu fiyatlar kesinlikle daha ucuz olacak. Üstelik kıbrıstakinden daha iyi Turkcell a tipi lisans sahibi

metalwings

metalwings

Üye
beyler bilginiz yok suan ama gercekten cok ucuz
2gb. lık dosyayı 8bucuk dakikada indirebiliyorsunuz. aylık 70tl abonelik sınırsız 20mb/sni
saniyede 20mb. dosya indirebilirsiniz yani bu hızda. fakat indireceginiz sitenin ygunluguna gore hız dusebilir.
ve turkcell ceken heryerde laptopla internete baglanabiliyorsunuz.

metalwings

metalwings

Üye
Kaynak gösterirmisin bu tarifeyle ilgili ortak?

s3locan

Üye
paylasım ıcın tesekkur

bj_kmurat

Üye
selam arkadaşlar.ben kıbrısta kalıyorum vede 3g kullanıyorum.sınırsız paket aylık 70 ytl üzerinden internete her yerden girebiliyorum.sahil vede dağ gibi yerlerdede çekiyor.kontor diye bir şey yoq.sadece 70 ytl şifre alıyorsun.öyle giriyorsun nete.modem 150 ytl üzerinden satılıyor.vede türkiyedede çekiyor.kıbrıstan geri konyaya geldim.konyadada çekiyor.istediğim yerden laptopla netteyim.çokk güsel birşey istek üzerine satışlarımız var.isteyen arkadaşlar.

[email protected] adresinnden bana ulaşbilirler

saygılar...

--------------- Ekleme ---------------

bide telefona gerek yok.sadece modem sizi ilgilendiriyor.vede hız deseniz süper.ttnet falan yanında halt etmiş.siteme rapid üzerinden upload ediyorum.100mb partı sadece 1dk sizce nasıl????

tr'de kktcell modem ile nasıl bağlanabildin ki nete? ben de gaziantep'te geldim deneyeyim dedim taktım 3g olmadığı için edge ile gireyim dedim. 2 dk bağlandı sonra kesildi bağlantı

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Türkiyedede Aynı Ücretlendirme Mi Geçerli ??

Da®kness

Da®kness

Üye
Bütün veri iletimi kıbrıstaki 3Gye benzer ucretlendirilecekse ve bu paketlerin dışında kullanım olmayacaksa 3G bizim için ölü doğuyor demektir. Operatörler kendi arasında kullansın.:P:

Üst Alt