Kızların küfretmelerini nasıl karşılıyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Kızların küfretmelerini nasıl karşılıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    73
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: minoo

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Sokakta ayyaş gibi gezinip,her kezin aynı yolda yürüdüğü yerde küfürleri havada uçuşturcağınıza öyle yapmakla kendini''Genç'' sananlar bir yol kat edemez.
Anasına bacısına küfür ettiğinizde birşey yaptığınız sanıcağınıza,bir baltaya sap olun iş sahibi olun da hiç değilse ailenize bir katkınız olur.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Hiç yakışmaz, bir bayana,narin bir insana. Hiç yakışmaaaazzz.

minoo

minoo

Üye
Küfür eden bayan yaparsa karşılığını bulur,sonuçta benim yaşım geçti(sevgili zamanı),evlendim.
Hoş birşey değil ama ulu ortada bir anda küfür ederse,ağzına yapıştırmak lazım o kişinin bu işin bayanı erkeği olmaz.
İnsan yerine göre davranmasını bilmesi lazım.Sonuçta beyni olan bir canlı...

Çok incesin, tebrik ederim. Gerçekten nerde ne yapmasını biliyormuşsun. Beyni olan bir canlıya yakışır şekilde :oke:

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Kız dediğin oturmasını kalkmasını bilmesi lazım,küfür eden kız tokatı da ağzına yer.
Bayan olmak inceliktir,odunluk değildir...

Küfür eden bayan yaparsa karşılığını bulur,sonuçta benim yaşım geçti(sevgili zamanı),evlendim.
Hoş birşey değil ama ulu ortada bir anda küfür ederse,ağzına yapıştırmak lazım o kişinin bu işin bayanı erkeği olmaz.
İnsan yerine göre davranmasını bilmesi lazım.Sonuçta beyni olan bir canlı...

dikkat et bir gün ters teper

Burak

Üye
mertin demek istedigini anlamadıysan bisey demıyorum daha sana.

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
benim düşüncem ALLAH (c.c) bişeyi yasakladıysa onun yapılması bence yanlıştır ne olursa olsun... herkoyun kendi bacağından asılır.saten devirde bozuldu(ahir zaman) siz siz olun doğru yoldan çıkmamaya çalışın!!!...

viktoreznov

viktoreznov

Üye
kızların küfür etmesine bayılıyorum. Çok tatlı oluyorlar :d:

nefsele

nefsele

Üye
Güzel oluyo ya rahat olduğunu hissediyorum :D :D

serhatoktar

serhatoktar

Üye
saçma

viktoreznov

viktoreznov

Üye
ağızları küfrü kaldırmıyo zaten :) öyle olunca da çok şeker bi hâlet-i ruhiye içerisinde yüzüyorlar :d: tabi küfür etmek yanlış bir şey genellikle de kızlar küfür etmez ama etseler de beceremiyorlar :D

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
erkekler ve gençler için küfür bir yaşam tarzı derdimde ağır olur, bir kendini anlatış şeklidir küfür ama bayanların etmesine hiç hiç gerek yok, çünkü bayanların ağızları laf yapınca kendilerini rahatça anlatırlar. Ben mesela bi kavga veya ortamda gerginlik olmayınca küfretmem.

Revengeful

Emekli Yönetici
ağızları küfrü kaldırmıyo zaten :) öyle olunca da çok şeker bi hâlet-i ruhiye içerisinde yüzüyorlar :d: tabi küfür etmek yanlış bir şey genellikle de kızlar küfür etmez ama etseler de beceremiyorlar :D

Erkeklerden daha iyi küfreden bazı kızlar tanıyorum. Özellikle fenerbahçe ile ilgili konularda gayet yaratıcı

• Beğen
Tepkiler: Xilence
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Takım girince araya, kızlarda yaratıcı olur ama onların çeneleri fazla küfrü kaldıramaz. :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Şimdi birbirimizi kırmayalım Sayın Lemi.

Sandrake

Sandrake

Üye
pelin abla şöyle söyliyim küfür eden kızdan uzaklaşıyorum hiç yakışmıyor :nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt