pelın_
Onca kadın cinayeti varken neden şaşırıyosun ki pelin![]()
haklısın galiba murak işte kadın gövmek bazılarına göre erkeklik sayılıyo ya
yazık acıyorum böle caresız ınsanlara
Onca kadın cinayeti varken neden şaşırıyosun ki pelin![]()
Küfür eden bayan yaparsa karşılığını bulur,sonuçta benim yaşım geçti(sevgili zamanı),evlendim.
Hoş birşey değil ama ulu ortada bir anda küfür ederse,ağzına yapıştırmak lazım o kişinin bu işin bayanı erkeği olmaz.
İnsan yerine göre davranmasını bilmesi lazım.Sonuçta beyni olan bir canlı...

Teşekkürler.
Çok incesin, tebrik ederim. Gerçekten nerde ne yapmasını biliyormuşsun. Beyni olan bir canlıya yakışır şekilde![]()
Kız dediğin oturmasını kalkmasını bilmesi lazım,küfür eden kız tokatı da ağzına yer.
Bayan olmak inceliktir,odunluk değildir...
Küfür eden bayan yaparsa karşılığını bulur,sonuçta benim yaşım geçti(sevgili zamanı),evlendim.
Hoş birşey değil ama ulu ortada bir anda küfür ederse,ağzına yapıştırmak lazım o kişinin bu işin bayanı erkeği olmaz.
İnsan yerine göre davranmasını bilmesi lazım.Sonuçta beyni olan bir canlı...
tuhafkızların küfür etmesine bayılıyorum. Çok tatlı oluyorlar![]()

ağızları küfrü kaldırmıyo zaten
öyle olunca da çok şeker bi hâlet-i ruhiye içerisinde yüzüyorlar
tabi küfür etmek yanlış bir şey genellikle de kızlar küfür etmez ama etseler de beceremiyorlar 
ağızları küfrü kaldırmıyo zatenöyle olunca da çok şeker bi hâlet-i ruhiye içerisinde yüzüyorlar
tabi küfür etmek yanlış bir şey genellikle de kızlar küfür etmez ama etseler de beceremiyorlar
![]()
Emin misin ? Küfür kültürüm birileri sayesinde gayet gelişti.Takım girince araya, kızlarda yaratıcı olur ama onların çeneleri fazla küfrü kaldıramaz.![]()
kimlermiş onlar
Emin misin ? Küfür kültürüm birileri sayesinde gayet gelişti.