Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
bütün küfürler o şıkka göre değilkineresi saçma tuğ
bütün küfürler o şıkka göre değilkineresi saçma tuğ
tabikide diyil ama bazen kızlarında sabrının taştıgı yerler var direk koyarımla biten bi küfür edebiliyobütün küfürler o şıkka göre değilki

sinirlenince her insanın ağzından küfürler çıkabilir ona bir şey demiyorum ama bazı kızları görüyorum. selam .k naber .k her kelimenin sonuna .k ekliyorlar (.k yazdım banlanmak istemiyorum) oyum 1 ve 4

Ben küfüre komple karşıyım durup dururkende küfür etmem fakat sinirlenince ister istemez birşeylar ağızdan kaçıyor...
Ve bir erkeğin küfür etmeye nekadar hakkı varsa bir kadının da okadar hakkı vardr fakat kadınlar daha nazik oldukları için onların ağzına kötü laflar yakışmaz...
Tebrik ederim arkadaşım.Ben küfüre komple karşıyım durup dururkende küfür etmem fakat sinirlenince ister istemez birşeylar ağızdan kaçıyor...
Ve bir erkeğin küfür etmeye nekadar hakkı varsa bir kadının da okadar hakkı vardr fakat kadınlar daha nazik oldukları için onların ağzına kötü laflar yakışmaz...
inan o an ne kadın ne sokak ne başka bişye gormuyo gozumuzhakedene yapıştır gitsin![]()
Neden edemiyormuşuz ki?Konuşurken laf arasında sebepsiz etmem tabii ki. Ama sinirlenince gayet de ederim
![]()
Evet şahit olmuştun bir kezHiç bir kız bu konuda pınarın eline su dökemez.

İstisnai haller haricinde hiç yakıştırmam.