Kızların küfretmelerini nasıl karşılıyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Kızların küfretmelerini nasıl karşılıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    73
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
bütün küfürler o şıkka göre değilki
tabikide diyil ama bazen kızlarında sabrının taştıgı yerler var direk koyarımla biten bi küfür edebiliyo :)

Kesinlikle çok etkileyici, kızın gayet doğal olduğunu gösterir

1 11.11% Mehmet

minoo

minoo

Üye
Adam elit yaa başka ne beklenirdi ki Mehmet abiden :ehe

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
sinirlenince her insanın ağzından küfürler çıkabilir ona bir şey demiyorum ama bazı kızları görüyorum. selam .k naber .k her kelimenin sonuna .k ekliyorlar (.k yazdım banlanmak istemiyorum:d:) oyum 1 ve 4

minoo

minoo

Üye
sinirlenince her insanın ağzından küfürler çıkabilir ona bir şey demiyorum ama bazı kızları görüyorum. selam .k naber .k her kelimenin sonuna .k ekliyorlar (.k yazdım banlanmak istemiyorum:d:) oyum 1 ve 4

Yok işte biz sinirlenince küfür edenlerdeniz :ehe

fnldstntn

Üye
Ben küfüre komple karşıyım durup dururkende küfür etmem fakat sinirlenince ister istemez birşeylar ağızdan kaçıyor...
Ve bir erkeğin küfür etmeye nekadar hakkı varsa bir kadının da okadar hakkı vardr fakat kadınlar daha nazik oldukları için onların ağzına kötü laflar yakışmaz...

minoo

minoo

Üye
Ben küfüre komple karşıyım durup dururkende küfür etmem fakat sinirlenince ister istemez birşeylar ağızdan kaçıyor...
Ve bir erkeğin küfür etmeye nekadar hakkı varsa bir kadının da okadar hakkı vardr fakat kadınlar daha nazik oldukları için onların ağzına kötü laflar yakışmaz...

İşte özet :D Tebrik ederim arkadaşım.

pelın_

Konu Sahibi

bazen öle çıleden çıkarıyolarkı:) inan o an ne kadın ne sokak ne başka bişye gormuyo gozumuz

• Beğen
Tepkiler: minoo
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
hic yakismiyor

enkazcı

Üye
şu kızların nefret ettiğim özelliği bir maç izlerken tv önünden süreklii geçip durmaları ikincisi küfretmeleri

'Patron

'Patron

Üye
2. seçenek tabiki yerı gelınce küfrü basmalı oyle incecik kibarcık kızları hiç sevmem .

• Beğen
serecans

serecans

Üye
hakedene yapıştır gitsin :naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici
  • Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Gerektiğinde küfür edebilir , anormal değil :)

serinaga

serinaga

Üye
Yeri geldiğinde güzellik abidesi yaptığımız bayana hiç yakıştıramıyorum, şayet olurda olursa güzellik büyüsü bozulur ağa, bence kalsın böyle ...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İstisnai haller haricinde hiç yakıştırmam.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
bi kızın ağzına yakışmıyor ya..

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ben yakıstıramıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt